Handbalsters uit Geesteren kunnen degradatie niet meer ontlopen

15-02-2016 om 18:41 uur

Het eerste damesteam van handbalvereniging Stevo speelde afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen KSV uit Noord-Holland.

De vorige wedstrijd werd onnodig verloren, dus de meiden uit Geesteren hadden wat recht te zetten. Van te voren hadden ze nog wel veel vertrouwen in deze wedstrijd en sterk het gevoel eindelijk de eerste 2 punten te gaan pakken. Het liep helaas op een grote domper uit.

De beide teams gingen in het begin nog gelijk op en wisten om en om te scoren. De ruststand was 14-16 in het voordeel van KSV. Helaas kwam het er – op z’n zachtst gezegd – niet goed uit bij HV Stevo 1, in de tweede helft. Ballen kwamen niet eens aan op doel, dus de keepster van KSV kon gewoon blijven staan en ‘een kopje thee gaan drinken’. De dames uit Geesteren leden veelvuldig balverlies, speelden elkaar niet zuiver aan en er was nauwelijks enige beleving. Uiteindelijk verloren ze dan ook terecht met ruime cijfers.

Dat het even niet loopt bij HV Stevo 1 moge duidelijk zijn. Tussendoor hebben ze ook sterke wedstrijden neergezet, maar helaas lukt het hen niet om tegen mindere tegenstanders sterk te spelen. Hierdoor staan de Geesterse handbaldames nog steeds erg ongelukkig onderaan met 0 punten. Degradatie is nu echt een feit.

Volgende week spelen de Geesterse dames tegen Olympia uit Hengelo. De vorige wedstrijd verloren ze met 1 doelpunt verschil, dus wie weet…

Het bericht Handbalsters uit Geesteren kunnen degradatie niet meer ontlopen verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

vrijdag 17 mei

19.6°

Ochtend 12.5°
Avond 21.6°
Nacht 13.6°
Min. 11.2°
Max. 22.3°

Zon op: 03:33 uur
Zon onder: 19:25 uur

Meer weer

Gebruikerslogin