HV Stevo 1 dankbaar voor steun supporters, ondanks het moeilijke seizoen

23-02-2016 om 16:42 uur

Afgelopen zaterdag stond voor het eerste team van HV Stevo de uitwedstrijd tegen Olympia Hengelo op het programma.

De thuiswedstrijd tegen Olympia verloren de Geesterse handbalsters met 1 doelpunt verschil. Ze hadden wat recht te zetten, zeker ook na de zwakke wedstrijd van vorige week. Er was bovendien weer publiek mee naar Hengelo gereisd om hen te ondersteunen. Vol goede moed begonnen ze aan de wedstrijd. Dat was te zien, want zeker de eerste 10 minuten kwamen de bezoekers duidelijk in hun spel. De dekking stond goed en ze konden scoren. Kortstondig stonden de Geesternaren voor, maar helaas konden ze dit niet vasthouden. In de aanval ging het slechter, kansen werden niet afgemaakt en ze gingen met een achterstand van 12-9 de rust in.

Na rust was er duidelijk een mindere periode voor de dames uit Geesteren. Terwijl in de dekking vrijwel alles goed ging, ging het dat in de aanval alles behalve. Ze kwamen niet meer in hun spel, wisten de knop niet meer om te schakelen en bleven tegen de achterstand aankijken. De laatste 5 minuten van de wedstrijd kregen ze nog een kleine ommekeer, maar konden het verschil niet meer inhalen en verloren de wedstrijd met 21-17.

Dat er ondanks het moeilijke seizoen toch supporters zijn die de dames blijven steunen, wordt door hen zeer op prijs gesteld. Aankomend weekend is het vlaggenschip van HV Stevo vrij, maar op 5 maart spelen ze weer de volgende thuiswedstrijd. Dan wordt er gestreden tegen DSO.

Het bericht HV Stevo 1 dankbaar voor steun supporters, ondanks het moeilijke seizoen verscheen eerst op Tubbergen.