Uitstel van eerste punten voor HV Stevo Dames 1

06-03-2016 om 20:27 uur

Gisteravond stond voor het eerste damesteam van handbalvereniging Stevo de thuiswedstrijd tegen DSO Den Helder op het programma.

De Geesterse dames begonnen direct goed aan de wedstrijd; ze hadden mooie aanvallen en goed samenspel. Ook DSO wist te scoren waardoor de stand gelijk op ging. Voor de rust wisten de thuisploeg op voorsprong te komen en gingen de teams de rust in met 16-14.

Na een goede bespreking te hebben gehad in de kleedkamer, begon HV Stevo 1 weer goed aan de wedstrijd. Maar ook DSO bleef scoren waardoor het een spannende wedstrijd bleef. Zouden nu dan echt de eerste punten komen? Helaas, want er werden veel ongelukkige kansen gemist. Terwijl DSO bleef scoren. Niettemin heeft HV Stevo 1 veel beleving getoond en zijn ze blijven strijden tot het einde van de wedstrijd. DSO bleef echter wat trefzekerder in de afronding, waardoor de wedstrijd eindigde in 26-30.

Volgende week, zaterdag 12 maart om 20.45 uur, spelen de handbaldames uit Geesteren de uitwedstrijd tegen De Tukkers uit Albergen.

Het bericht Uitstel van eerste punten voor HV Stevo Dames 1 verscheen eerst op Tubbergen.