Matthijs Woolderink tweemaal kampioen

25-04-2016 om 19:07 uur

Matthijs Woolderink van Judovereniging THAG is zowel in Assen als in Stiens kampioen geworden in de klasse -60 kg. Een zeer goed resultaat, waar hij zeer tevreden mee is.
Op zaterdag 23 april 2016 werd alweer voor de 9e maal het judotoernooi de "Friese Masters" georganiseerd in Stiens door stichting "Judosport 4 All" in samenwerking met Sportschool Poelstra. Het toernooi heeft inmiddels een prominente plaats op de agenda van veel gerenommeerde clubs uit het gehele land. De "Friese Masters" kenmerkt zich door de strakke organisatie.
Tess Krisman eindigde in Stiens op een vierde plek. Tess was zelf tevreden, want de laatste tijd behaalde ze steeds net niet het podium en kampte ze met enkele blessures. Dit is weer een stap voorwaarts Eva Fokkert behaalde eveneens een vierde plek en Ruben Bronsvoord eindigde als tweede.
Het 39e Internationale Bartje Toernooi in Assen was weer een druk bezocht toernooi. Een groep wedstrijdjudoka's nam deel aan dit pittige toernooi. Er werd flink gestreden en Matthijs mocht ook op dit toernooi het hoogste podium betreden. Coach Joep Ritzen was zeer tevreden over de prestaties van Matthijs. https://www.youtube.com/watch?v=j9OPnMeLKAg