THAG judoka's naar Berlijn

01-05-2016 om 15:57 uur

Wouter Tijink, Bo Sanders, Matthijs Woolderink en Ritchell Konter zijn maandag 2 mei en dinsdag 3 mei naar Berlijn geweest om daar te deel te nemen aan het Internationale Trainingskamp. Hier kwamen ze vele internationale toppers tegen en volgden pittige trainingen. Max Ritzen ging als begeleider mee en de vader van Matthijs zorgde voor de inwendige mens. Voor de wedstrijdselectie zijn dit enorme goede ervaringen, ten eerste komen ze veel tegenstanders tegen waar ze veel van kunnen leren, maar ook de verschillende technieken en kneepjes van het judo die ze van de vele leraren daar zullen leren is onmisbaar voor hun eigen groei.
Judovereniging THAG geeft les in Albergen (maandag in het Multifunctioneel gebouw), Tubbergen (donderdag in ’t Canisius), Geesteren (vrijdag in de gymzaal achter de basisschool) en in Harbrinkhoek / Mariaparochie (vrijdag in sporthal De Haambrink). Daar krijgen de judoka’s een uurtje in de week les en leren vele technieken vaak in de vorm van spel.
De wedstrijdselectie traint twee tot vijf keer in de week, naast de technische training volgen ze wedstrijd- en krachttrainingen. Deze worden gegeven in de eigen judoruimte, de dojo, in Almelo. Daar heeft de THAG een tijdelijk onderkomen gekregen op het Indiëterrein van Ter Steege Bouw Vastgoed.
Maar JV THAG biedt niet alleen wedstrijdjudoka’s judo op maat aan, ook is er judo in kleine groepen voor kinderen die meer aandacht nodig hebben, deze lessen worden gegeven op de dinsdag. Ook zijn er groepen voor volwassenen. Iedere judoka kan doorgroeien tot de zwarte band en kan vervolgens opgeleid worden tot leraar, scheidsrechter of coach.
Voor iedereen wat wils dus, belangstelling, volg gratis drie lessen (zie www.jvthag.nl) of bel naar 0546623612.

Het weer

zondag 12 mei

21.0°

Ochtend 11.8°
Avond 23.4°
Nacht 16.4°
Min. 10.8°
Max. 24.1°

Zon op: 03:41 uur
Zon onder: 19:17 uur

Meer weer

Gebruikerslogin