Andere invulling Website + nieuwe mailadressen

03-02-2020 om 00:00 uur

HV Stevo heeft de afgelopen tijd samen met onze websitebeheerder Brosis nagedacht over de rol van haar website in relatie tot het steeds groter wordende belang van social media. Ga naar "Lees verder" voor meer info over wat we gaan wijzigen m.b.t. het gebruik v/d website.

HV Stevo heeft de afgelopen tijd nagedacht over de rol van haar website in relatie tot het steeds groter wordende belang van social media en de kosten die een website met zich mee brengt. Wij hebben vastgesteld dat de website minder intensief, maar ook op een andere manier wordt gebruikt. De website wordt nog maar beperkt gebruikt voor het lezen van nieuwsberichten en foto’s, maar bijvoorbeeld nog wel als naslagwerk om bepaalde info op te zoeken, bv. de samenstelling van teams, bepaalde contactgegevens, enz.

We hebben met onze websitebeheerder en tevens sponsor Richard Hilberink van Brosis IT Diensten uit Geesteren samen gekeken naar de oplossingen. Hij kan ons een “Light” oplossing bieden wat het volgende betekent:

Een meer eenvoudige website waarop (in principe) geen nieuwsberichten en (wedstrijd)foto’s meer geplaatst worden. Hiervoor zal Facebook hét communicatiemiddel zijn/blijven.
Een website met minder info, maar wat er op staat zal meer up to date en juist zijn.
Lagere kosten voor onze vereniging.
Het beheer kost onze vrijwilligers minder tijd.

Dit zal de komende tijd vormgegeven worden. Samenhangend met deze verandering zullen er ook 2 mailadressen wijzigen: voorzitter@stevohandbal.nl is vanaf heden Voorzitter.hvstevo@gmail.com en vragen/verzoeken voor de website moeten niet langer versturen aan webmaster@stevohandbal.nl, maar aan rickwientjes@hotmail.com.

Wij bedanken Richard voor het meedenken hierin! Als er vragen zijn over dit bericht, bel of mail Rick Wientjes gerust (rickwientjes@hotmail.com).

Bron: Stevo Handbal

Het weer

vrijdag 29 maart

8.2°

Ochtend 7.9°
Avond 10.6°
Nacht 8.1°
Min. 7.2°
Max. 11.3°

Zon op: 05:13 uur
Zon onder: 18:01 uur

Meer weer

Gebruikerslogin