ATC '65 met 4-2 de baas over STEVO

08-09-2019 om 00:00 uur

Het eerste elftal van STEVO heeft ook in haar tweede bekerwedstrijd nog niet weten te overtuigen. ATC '65 was zondagmiddag met 4-2 te sterk voor de ploeg van trainer Geert Veldhuis. Een verdiende overwinning voor de Hengeloers die voetballend meer brachten dan STEVO, dat niet op volle oorlogssterkte kon aantreden door blessures en andere omstandigheden.
Nog twee weken heeft STEVO om zich voor te bereiden op het eerste competitietreffen tegen De Zweef uit Nijverdal. In Hengelo bleek zondagmiddag vanaf het begin dat tweede klasser ATC over een goed voetballende ploeg beschikt die geen ontzag had voor eerste klasser STEVO. Wel moesten ze het eerste doelpunt aan de ploeg uit Geesteren laten. Mauro Plegt, over gekomen van TVC '28, werd de diepte ingestuurd en kon in tweede instantie de bal tussen de palen leggen.

Het eerste elftal van STEVO heeft ook in haar tweede bekerwedstrijd nog niet weten te overtuigen. ATC '65 was zondagmiddag met 4-2 te sterk voor de ploeg van trainer Geert Veldhuis. Een verdiende overwinning voor de Hengeloers die voetballend meer brachten dan STEVO, dat niet op volle oorlogssterkte kon aantreden door blessures en andere omstandigheden.
Nog twee weken heeft STEVO om zich voor te bereiden op het eerste competitietreffen tegen De Zweef uit Nijverdal. In Hengelo bleek zondagmiddag vanaf het begin dat tweede klasser ATC over een goed voetballende ploeg beschikt die geen ontzag had voor eerste klasser STEVO. Wel moesten ze het eerste doelpunt aan de ploeg uit Geesteren laten. Mauro Plegt, overgekomen van TVC '28, werd de diepte ingestuurd en kon in tweede instantie de bal tussen de palen leggen.
ATC bleef het voetballend proberen en in de 26e minuut werd een voorzet vanaf rechts goed afgerond. Nog geen minuut later stond STEVO zelfs op een 2-1 achterstand door een verkeerd teruggespeelde bal. Een cadeautje deze goal voor ATC en de stand op dat moment bleef tot aan de rust op de borden staan.
STEVO kwam wel weer goed uit de kleedkamer en al in de 46e minuut was het raak. opnieuw Mauro Plegt was succesvol. De 2-2 smaakte naar meer, maar alle goede bedoelingen ten spijt, ATC was de ploeg met de kansen en doelpunten. Opnieuw was een cadeautje van STEVO nodig om op voorsprong te komen. Ingmar Reinerink verloor de bal knullig van zijn voet en dat werd meteen afgestraft. Ook keeper Mike Freriksen kon de schade niet repareren. De Hengeloers bleven ook na de voorsprong de gevaarlijkste ploeg met de betere kansen. Paal en lat waren eigenlijk de grootste vijanden voor ATC in de tweede helft. Toch wist het nog een keer doel te treffen. Verdediger Roy Damhuis moest het afleggen tegen een aanvaller van ATC en ook Mike Freriksen kon de speler niet meer afstoppen.
In de 4-2 voorsprong van ATC kwam daarna geen verandering meer, ook al niet omdat een goal van STEVO wegens buitenspel werd afgekeurd.
Volgende week zaterdag speelt STEVO thuis haar laatste bekerwedstrijd tegen DOS '37 uit Vriezenveen. Aanvang 17:00 uur.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 27 januari

8.5°

Ochtend 8.5°
Avond 6.6°
Nacht 7.2°
Min. 6.0°
Max. 8.5°

Zon op: 07:22 uur
Zon onder: 16:08 uur

Meer weer

Twitter

25-01
@_Almelo Almelo Nieuws

Nieuwe te koop staande woning in (25-01-2020) Sinds gisteren is er één woning te koop gekomen in (gemeente ): Hardenbergerweg 131, voor...

24-01
@_Almelo Almelo Nieuws

Nieuwe EEF Series naar CSIO Twente - - Tijdens de 46ste editie van het CSIO Twente, van woensdag 1 tot en met zondag 5 juli op Erve Maathuis in ,...

23-01
@joseidhof joseidhof

De organisatie gaat de weg op om de te bestrijden met 10 gram/m2 in pas u rijgedrag ook zoveel mogelijk aan!

23-01
@_Almelo Almelo Nieuws

Julia Haarhuis beste voorlezer van Tubbergen Julia Haarhuis van de Aloysiusschool uit heeft woensdagavond de eerste ronde van De Nationale Voorleeswedstrijd...

20-01
@MarcelTettero Marcel Tettero

Slechts 1 cent meer voor liter melk levert boer en natuur al zoveel extra op. gaat met supermarkten in gesprek.
Complete video:

19-01
@joseidhof joseidhof
31-12
@joseidhof joseidhof

De mannen van gaan ondanks de mist nu de weg op om voor het laatst dit jaar te in , geef ze de ruimte! en iedereen een gelukkig 2020

28-12
@DierenTwente DierenTwente

Wie heeft hond dribbel gezien, omgeving Langeveenseweg

Ze is sinds 27-12 vermist en is rond 10.00 uur voor het laatst gezien
Het is een teefje en is 11 jaar oud
gezien gevonden bel 06 - 53 75 70 93

27-12
@BekiekTwente Bekiek Twente

Bankje 'Het dorp dat nooit gebouwd werd …" aan de Weitemansweg op de grens

Gebruikerslogin