Hezinger Grens Classic 2018

07-11-2018 om 00:00 uur

Al vele jaren organiseert de WTC Geesteren een tweetal ATB toertochten, en op zondag 2 december 2018 wordt de tweede tocht, de Hezinger Grens Classic, verreden.

Wat Sinterklaas rond die tijd ook voor je in petto mag hebben: trakteer jezelf simpelweg op een prachtig stukje fietsen door noordoost Twente. Doe mee op zondagmorgen 2 december!

Als we langzaam richting de feestdagen in december gaan, houdt de WTCG traditiegetrouw op de eerste zondag van deze maand de Hezinger Grens Classic. Op zondag 2 december is het weer zover, dan worden vele MTBers verwacht om over 2 verschillende afstanden een fraaie route door de omgeving van noordoost Twente te fietsen. De start is bij camping ‘De Witte Berg’ in Nutter. Raadpleeg de komende weken deze site en ook de Facebookpagina van de WTCG voor meer nieuws over de Hezinger Grens Classic 2018 !!

Bij deze ATB tocht zijn ook dit jaar weer de coördinaten te downloaden als .gpx-files. Deze dienen dan via de eigen PC in de navigatieappartuur geladen te worden. Daags voor de tocht worden de bestanden beschikbaar gesteld op deze site !!

Alle informatie voor deze prachtige veldtoertocht vind je hier.

Bron: WTCG

Het weer

vrijdag 19 april

9.5°

Ochtend 7.6°
Avond 6.9°
Nacht 6.7°
Min. 5.9°
Max. 10.4°

Zon op: 04:25 uur
Zon onder: 18:38 uur

Meer weer

Gebruikerslogin