Magic Four wint voor de 5e keer Wesselink Buunk Voetvolleytoernooi

11-06-2023 om 00:00 uur

Voor de vijfde keer in een reeks van acht edities heeft het team Magic Four het Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi op haar naam geschreven. Thijs Masselink, Robert Hegeman en Niels Keppelink versloegen de Toffe Nozems in de finale, Remon Kruiper, Bas Paus en Marijn Hoek. De derde plek was voor het team van Daan Kottink FC Biersolona. Zij versloegen het team van Thomas Kottink, Los Cunados. De wisselbeker werd uitgereikt door de sponsor van het toernooi Gerard Wesselink en Nico Buunk. Zij waren vol lof over de organisatie, die opnieuw een grootse prestatie hadden geleverd. Paul Gehering van de voetvolleycommissie zei hierna dat volgend jaar het toernooi begin juni opnieuw op de kalender wordt gezet.
Onder werkelijk tropische omstandigheden werd het Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi afgewerkt op het hoofdveld van de Peuverweide. Niets was aan het toeval overgelaten. Er was volop zonnebrand crème voor de deelnemers en tenten beschermden de aanwezigen op het terras tegen de felle zon. Voor de scheidsrechters en EHBO werd goed gezorgd en het kantinepersoneel was druk in de weer dat de aanwezigen op het terras niks te kort kwamen. Kinderen vermaakten zich volop op het grote springkussen en "stimmungsmusik" van DJ Tim Harink verhoogde de sfeer op de velden en rond de Peuverweide. Kortom overal vrolijke gezichten en daar was de organisatie heel blij mee. Het was opnieuw een hele opgave om alles tot in de puntjes verzorgd te hebben maar daarin slaagde de commmissie Paul Gehring, John Nijhuis, Edwin Paus, Ben Kottink, Gerben Busscher, Emiel Schröder, Robert Paus, Richard Mensen en Kasper Olimulder met glans. Op naar volgend jaar.

Voor de vijfde keer in een reeks van acht edities heeft het team Magic Four het Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi op haar naam geschreven. Thijs Masselink, Robert Hegeman en Niels Keppelink versloegen de Toffe Nozems in de finale, Remon Kruiper, Bas Paus en Marijn Hoek. De derde plek was voor het team van Daan Kottink FC Biersolona. Zij versloegen het team van Thomas Kottink, Los Cunados.

De wisselbeker werd uitgereikt door de sponsor van het toernooi Gerard Wesselink en Nico Buunk. Zij waren vol lof over de organisatie, die opnieuw een grootse prestatie hadden geleverd. Paul Gehering van de voetvolleycommissie zei hierna dat volgend jaar het toernooi begin juni opnieuw op de kalender wordt gezet.

Onder werkelijk tropische omstandigheden werd het Wesselink-Buunk voetvolleytoernooi afgewerkt op het hoofdveld van de Peuverweide. Niets was aan het toeval overgelaten. Er was volop zonnebrand crème voor de deelnemers en tenten beschermden de aanwezigen op het terras tegen de felle zon. Voor de scheidsrechters en EHBO werd goed gezorgd en het kantinepersoneel was druk in de weer dat de aanwezigen op het terras niks te kort kwamen. Kinderen vermaakten zich volop op het grote springkussen en "stimmungsmusik" van DJ Tim Harink verhoogde de sfeer op de velden en rond de Peuverweide.

Kortom overal vrolijke gezichten en daar was de organisatie heel blij mee. Het was opnieuw een hele opgave om alles tot in de puntjes verzorgd te hebben maar daarin slaagde de commmissie Paul Gehring, John Nijhuis, Edwin Paus, Ben Kottink, Gerben Busscher, Emiel Schröder, Robert Paus, Richard Mensen en Kasper Olimulder met glans. Op naar volgend jaar.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 6 mei

16.2°

Ochtend 8.7°
Avond 16.1°
Nacht 11.1°
Min. 7.8°
Max. 17.2°

Zon op: 03:51 uur
Zon onder: 19:07 uur

Meer weer

Gebruikerslogin