MET VOL GOEDE MOED HELAAS VERLOREN

28-09-2019 om 00:00 uur

Ga naar "Lees verder" voor meer informatie

Na een lekkere zomervakantie en een goede voorbereiding reden we richting Hengelo voor onze eerste handbalcompetitie wedstrijd tegen Olympia dames 1 (gelukkig voor Mirte L geen flitspaal ) Vol goede moed gingen we de wedstrijd in. De wedstrijd ging gelijk op en er vielen in de eerste helft weinig doelpunten. Toch wist Olympia de voorsprong te krijgen en gingen we met 8-6 de rust in. De tweede helft wisten we helaas ons spel niet te herpakken, dus kwamen we in een grotere achterstand. We hadden veel balverlies en de schoten op doel waren niet maximaal. Halve wege de tweede helft wisten we ons spel weer een beetje te herpakken maar helaas was het niet voldoende om de winst mee naar huis te nemen. We sloten de wedstrijd af met een stand van 22-17. We bedanken de vele supporters die aanwezig waren!

Volgende week zaterdag spelen wij een thuiswedstrijd tegen E&O dames 2 om 19.30 uur in sporthal de Ransuil, we zien jullie dan.