Privacyverklaring Handbalvereniging Stevo2

19-10-2018 om 00:00 uur

Je hebt misschien wel vernomen dat eerder dit jaar de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking is getreden. Dit is de opvolger van de Wet bescherming persoonsgegevens en regelt de zorgvuldige omgang met persoonsgegevens. Op onze website zal altijd de meest recente versie van de privacyverklaring beschikbaar zijn. Deze kun je vinden in het menu via de pagina "Info" en vervolgens de (sub)pagina "Privacyverklaring". Of klik nu hier om rechtstreeks naar deze pagina te gaan.

Beste lid, ouder van lid en/of vrijwilliger van onze vereniging,

Je hebt misschien wel vernomen dat eerder dit jaar de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking is getreden. Dit is de opvolger van de Wet bescherming persoonsgegevens en regelt de zorgvuldige omgang met persoonsgegevens.

Heel kort samengevat komt het op het volgende neer. Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij je graag informeren over o.a. de vereniging, wedstrijdschema’s, -uitslagen en diverse (sport)activiteiten. Ook willen wij soms foto’s en filmpjes van je van wedstrijden of overige handbal gerelateerde activiteiten op onze website, facebookpagina of in gedrukte media plaatsen.

Hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Als het goed is, heb je daarvoor een email van ons ontvangen. Voor een ieder die deze nog niet retour heeft gemaild: help ons als vereniging om te voldoen aan deze wettelijke eis en stuur het toestemmingsformulier z.s.m. per email retour!

Op onze website zal altijd de meest recente versie van de privacyverklaring beschikbaar zijn. Deze kun je vinden in het menu via de pagina "Info" en vervolgens de (sub)pagina "Privacyverklaring". Of klik nu hier om rechtstreeks naar deze pagina te gaan.

Bron: Stevo Handbal

Het weer

vrijdag 29 maart

11.1°

Ochtend 8.1°
Avond 11.4°
Nacht 8.0°
Min. 6.7°
Max. 12.9°

Zon op: 05:13 uur
Zon onder: 18:01 uur

Meer weer

Gebruikerslogin