RABOBANK BEDANKT!!

17-05-2020 om 00:00 uur

Net als de meeste sportverenigingen wordt ook onze handbalvereniging Stevo financieel geraakt door de Corona-crisis en moeten we onze reserves flink aanspreken! Gelukkig steunt de Rabobank Noord en West Twente ons hier op een heel mooie manier in! Ga naar "Lees verder" voor meer info.

Net als de meeste sportverenigingen wordt ook onze handbalvereniging Stevo financieel geraakt door de Corona-crisis en moeten we onze reserves flink aanspreken! Gelukkig steunt de Rabobank Noord en West Twente ons hier op een heel mooie manier in!

We lopen veel inkomsten mis door het (deels) wegvallen of anders invullen van activiteiten, zoals de verkoop van paaseitjes, de bingo’s en CSI Twente, terwijl we wel te maken hebben met doorlopende en reeds gemaakte kosten. Wij hebben een aanvraag ingediend voor financiële steun vanuit het Coöperatief Fonds van Rabobank. En deze steun is door de Rabobank Noord en West Twente toegezegd via een prachtige financiële bijdrage die een deel van de inkomstenderving compenseert. Rabobank bedankt! #rabohelpt

Tenslotte zijn we blij om te zien dat onze leden weer aan het bewegen zijn en dat iedereen gezond is!

Bron: Stevo Handbal

Het weer

donderdag 25 april

8.4°

Ochtend 4.4°
Avond 7.9°
Nacht 5.9°
Min. 2.7°
Max. 9.8°

Zon op: 04:13 uur
Zon onder: 18:48 uur

Meer weer

Gebruikerslogin