STEVO 2 pakt de titel in de eerste klasse.

19-05-2019 om 00:00 uur

STEVO 2 is kampioen van de eerste klasse. Zondagmorgen in en tegen Schalkhaar 2 werd voor veel meegereisde supporters de kroon op het werk gezet met een klinkende 0-6 overwinning. De titel betekent tevens promotie naar de hoofdklasse voor het succesvolle elftal van de scheidende trainer Niels Oude Tijdhof. Een geweldige prestatie dit kampioenschap, dat eigenlijk nooit in gevaar is geweest in het afgelopen seizoen. Concurrent Bonifatius Boys 2 werd het hele seizoen op veilige afstand gehouden, wat de Haaksbergenaren zeker gefrustreerd moet hebben, maar STEVO was simpel te goed voor deze eerste klasse.

STEVO 2 is kampioen van de eerste klasse. Zondagmorgen in en tegen Schalkhaar 2 werd voor veel meegereisde supporters de kroon op het werk gezet met een klinkende 0-6 overwinning. De titel betekent tevens promotie naar de hoofdklasse voor het succesvolle elftal van de scheidende trainer Niels Oude Tijdhof. Een geweldige prestatie dit kampioenschap, dat eigenlijk nooit in gevaar is geweest in het afgelopen seizoen.

Concurrent Bonifatius Boys 2 werd het hele seizoen op veilige afstand gehouden, wat de Haaksbergenaren zeker gefrustreerd moet hebben, maar STEVO was simpel te goed voor deze eerste klasse. Grote uitslagen werden met regelmaat neergezet. Trainer Niels Oude Tijdhof Tijdhof had het niet altijd makkelijk omdat nogal eens spelers aan de eerste selectie moesten worden afgestaan. Heel goed wist hij hiermee om te gaan en op de zondagmorgen stond zijn elftal, een mix van jeugdig talent en gelouterde spelers die het klappen van de zweep kennen, als een huis. De selectie stelde de trainer eigenlijk nooit teleur. Kon het niet op een mooie manier, dan de beuk er maar in. En die formule klopte het hele seizoen als een bus met als resultaat aan het eind van deze competie de dik verdiende titel.

Voorzitter Eddy Droste sprak zondagmorgen na de wedstrijd en de polonaise de spelersgroep toe in Schalkhaar. Uit zijn woorden sprak veel waardering voor deze geweldige prestatie. Voor het nieuwe seizoen in de hoofdklasse werd de groep alle succes gewenst. De kampioensschaal werd hierna uitgereikt.

Felicitaties namens heel STEVO gaan uit naar trainer Niels Oude Tijdhof, zijn spelersgroep en begeleiding. Natuurlijk zal het kampioenschap groots gevierd worden met een instuif bij zaal Kottink. Zondagavond vanaf 19.30 uur is iedereen hier welkom. DJ Bossel en Martin Damhuis zullen het kampioensfeest met muziek ondersteunen.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 25 april

8.5°

Ochtend 3.1°
Avond 8.2°
Nacht 6.2°
Min. 2.7°
Max. 9.1°

Zon op: 04:13 uur
Zon onder: 18:48 uur

Meer weer

Gebruikerslogin