STEVO  3-3 in de beker tegen Den Ham

13-09-2021 om 00:00 uur

Het eerste elftal van STEVO heeft zaterdagmiddag 3-3 gelijkgespeeld tegen VV Den Ham. Het was de 2e wedstrijd in het KNVB bekertoernooi. Afgelopen zondagmiddag speelde STEVO 2-2 tegen SDC '12 uit Denekamp. STEVO blijft met met het resultaat tegen Den Ham ongeslagen in de voorbereiding op de competitie.
Na een eerste grote mogelijkheid voor Den Ham, was het STEVO dat drie keer op rij kansrijk was voor het doel van de thuisploeg. Roy Wigger en Joes Masselink, net naast, hadden pech in de afwerking. Ook Den Ham liet het daarna in de afwerking afweten. Roy Wigger met nog enkele goede mogelijkheden wist eveneens niet het niet meer te vinden tot aan de thee. Met 0-0 zochten beide ploegen de kleedkamer op.
In de tweede helft ging STEVO wel voortvarend van start. Een bal van Wout Gehring werd door Niels Wigger met het hoofd mooi afgerond 0-1. Mike Nijkamp voor Thijs Beernink in het veld schoot even later de 0-2 op de borden, na goed voorbereidend werk van Joes Masselink. Den Ham deed vervolgens iets terug 1-2 , na eerst nog goed keeperswerk van Luuk Oude Lansink. Door een fout in de verdediging van Den Ham bracht Niels Wigger het verschil weer op twee.
Met de 1-3 leek de wedstrijd gelopen voor STEVO, maar Den Ham dacht daar duidelijk anders over. Eerst een dubieuze benutte penalty, waar Luuk Oude Lansink in eerste instantie leek te redden 2-3. Daarna, met nog 5 minuten op de klokken wist Den Ham tot teleurstelling van de meegereisde supporters uit Geesteren ook nog de 3-3 gelijkmaker te forceren. Te gemakkelijk weggeven waren de geluiden na afloop.
Komende donderdagavond speelt STEVO haar laatste bekerwedstrijd in Vriezenveen tegen DOS '37, aanvang 20.00 uur.

STEVO 3-3 in de beker tegen Den Ham.