STEVO DAMES 1 WINT MET 10 DOELPUNTEN VERSCHIL VAN Eamp;O 2

05-10-2019 om 00:00 uur

Ga naar "Lees verder" voor meer informatie

Zaterdag 5 oktober mochten we onze eerste thuiswedstrijd spelen. Na de verloren wedstrijd van vorige week waren we erop gebrand om deze te winnen. We begonnen de wedstrijd met snel spel en onze dekking stond goed. Daardoor liepen we snel uit met een doelpunten verschil van 10 punten. Aan het eind van de eerste helft lieten we ze iets terug komen en eindigden we met een ruststand van 19-10. Na een goede bespreking gingen we met volle moed de tweede helft in. We kwamen onze afspraken na en we gingen weer door met onze snelle tegenaanvallen. Na het uitvallen van onze keepster hebben we ons staande gehouden met een goede invalster. We zijn geëindigd met een eindstand van 33-23.

Volgende week spelen we een uitwedstrijd om half 8 in Oldenzaal tegen Hacol. We hopen weer op veel publiek.