STEVO DAMES 3 ONTVANGT NIEUWE KLEDING VAN DE BROEKBEKE VISVIJVERS!

09-05-2022 om 00:00 uur

Afgelopen zaterdag kon bij de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen de nieuwe kleding van Stevo Dames 3 officieel gepresenteerd worden. Deze zijn gesponsord door DE BROEKBEKE VISVIJVERS. Ga naar Lees verder voor een verslag en enkele foto's.

Afgelopen zaterdag konden bij de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen de nieuwe kleding van Stevo Dames 3 officieel gepresenteerd worden. Deze zijn gesponsord door DE BROEKBEKE VISVIJVERS. De tenues zijn al gedragen sinds eind vorig jaar, maar mede door Corona was er van een officieel moment nog geen sprake geweest.

Annemarie en Martijn van De Broekbeke waren aanwezig in de sporthal om bedankt te worden namens Handbalvereniging Stevo voor de prachtige nieuwe kleding en om Stevo Dames 3 aan te moedigen. Annemarie is geen onbekende voor Stevo: ze handbalt zelf in Dames 3. Het team heeft overigens niet alleen nieuwe shirts en broekjes gekregen van De Broekbeke, maar ook prachtige jasjes die buiten de wedstrijden gedragen worden tijdens de derde helft die er regelmatig is!

Wij zijn als Handbalvereniging Stevo dan ook erg blij dat we dit seizoen De Broekbeke als nieuwe sponsor aan ons hebben mogen binden. Annemarie en Martijn, bedankt!

Handbalvereniging Stevo en Dames 3

Bron: Stevo Handbal

Het weer

zaterdag 23 september

15.2°

Ochtend 11.1°
Avond 14.0°
Nacht 11.0°
Min. 9.9°
Max. 16.5°

Zon op: 05:19 uur
Zon onder: 17:31 uur

Meer weer

Gebruikerslogin