STEVO-jeugd huldigt sportlui over seizoen 22/23

05-06-2023 om 00:00 uur

Op een prachtige zonnige zondagmorgen 2 juni heeft het jeugdbestuur van STEVO haar sportmensen over het seizoen 22/23 gehuldigd. Ook het benoemen als lid van verdienste Mirjam Harmelink door algemeen voorzitter Edy Droste was een hoogtepunt op deze druk bezochte bijeenkomst.
Rens Hamer werd sportman bij de junioren en Rowan Oude Wesselink bij de pupillen. Het STEVO JO13-2 werd sportteam bij de pupillen en STEVO JO17-2 bij de junioren.
Jeugdvoorzitter Mark Haverkort heette allen welkom en zei "Er zit veel dynamiek in de club en we hebben een heel goed kader dat veel tijd in de club steekt".
Verder vertelde Mark dat er diverse activiteiten zijn georganiseerd in het afgelopen jaar, ook tijdens de winterstop. De techniektraining voor en na de winterstop werden als zeer leerzaam gezien voor de STEVO-jeugd, evenals de loop en coördinatietraining.
Thijs Masselink werd als nieuw lid in de technische commissie voorgesteld.
JO15-1 werd alsnog kampioen in de najaar competitie, nadat de KNVB de eerdere nummer één wegstreepte. De bekerwinst van JO13-1 afgelopen zaterdag werd speciaal benoemd en kreeg veel lof van de jeugdvoorzitter.
Een moment van stilte was er traditioneel voor overleden leden.
Op 9 juni is de seizoensafsluiting voor de STEVO jeugd en op 1 juli moeten de kledingtenues weer worden ingeleverd. Op 23 juni is de kaderfeestavond. In oktober bestaat STEVO 90 jaar en wordt een feestje gevierd waarvan in de loop der tijd meer bekend gemaakt zal worden.
Mirjam Harmelink las vervolgens een keurig jaarverslag voor. In totaal zijn binnen de jeugdafdeling van STEVO 200 spelende jeugdspelers actief. Het aantal teams kwam dit seizoen uit op 16, wat minder was dan vorig jaar.
Voor al deze teams stonden 100 kaderleden klaar dit seizoen, een grote groep vrijwilligers die zich met veel enthousiasme telkens weer inzette voor de jeugdafdeling.
De jongste STEVO voetballertjes trainden op de woensdagavond en speelden hun wedstrijdjes op de zaterdagmorgen.
De teams namen onder de vlag van STEVO deel aan verschillende KNVB competities en de wedstrijden werden met veel plezier gespeeld en ieder op zijn eigen niveau.
De bal ging na de zomerstop weer rollen op 1 september. STEVO ging van start met 15 jeugdteams, 5 junioren teams, 10 pupillenteams en de STEVO F- Leaque. Na de winterstop is daar alsnog JO8-3 bijgekomen.
Op woensdagmiddag 17 mei heeft STEVO in samenwerking met de KNVB de regiofinale van het schoolvoetbal georganiseerd waaraan 49 schoolteams deelnamen. De jongens van de Aloysiusschool uit Geesteren en voetballend bij STEVO wonnen het toernooi.
Kampioenen:
Trots is STEVO op haar kampioenen in het afgelopen seizoen:
In het najaar was dat de JO13-1 en JO15-1.
In het voorjaar: JO13-1, die ook de bekerfinale wonnen.
Bijna alle JO8 - JO9 - JO10 - teams werden poule winnaar of eindigde bovenaan in de ranglijst. Een compliment waard.
Sponsorcommissie
Vanaf dit seizoen is er een nieuwe sponsorcommissie onder leiding van Robert Hegeman. Hij en zijn team zullen komende jaren zorg dragen voor alle vormen van sponsoring binnen STEVO en ook voor de jeugd teams. Slagerij Hemmer is vanaf komend seizoen de nieuwe sponsor van STEVO JO17-1
PR
De website en mediakanalen van STEVO zijn levendig en worden voorzien van veel nieuws vanuit de vereniging.
Wedstrijdsecretariaat
De wedstrijdsecretarissen Bent Kuipers en Lars Busscher hebben een druk jaar achter de rug met de competitie en bekerwedstrijden die werden vastgesteld door de KNVB.
Daarnaast worden oefenwedstrijden in overleg met de kaderleden gepland.
Tevens communiceren Bent en Lars de planning van kleedkamers en velden voor de wedstrijden.
Technische Commissie
De TC binnen STEVO houdt zich bezig met voetbal technische zaken. In de zomer zijn ze druk om de trainers en leiders voor de nieuwe teams vast te leggen een gigantische klus is.
Stef Harmelink van de TC geeft na dit seizoen het stokje over aan Thijs Masselink.
Jeugdleiders en trainers hebben afgelopen seizoen ook weer een belangrijke bijdrage geleverd aan het begeleiden en trainen van de jeugdteams. De TC is hierin het aanspreekpunt en heeft daarin een belangrijke rol gespeeld. De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is alweer in volle gang. De TC komt meerdere keren per maand bij elkaar om hierover te vergaderen.
De loop/ techniek en coördinatie training is onmisbaar geworden bij de STEVO–jeugd.
De Technische Commissie heeft Niels Kreuwel en Jelle Linneman bereid gevonden om deze trainingen weer te coördineren en de belangstelling hiervoor is groot.
Activiteiten:
STEVO vindt het belangrijk om als vereniging de jeugdspelers ook op andere manieren bezig te houden.
De accommodatie commissie is daarom uitgebreid met enkele moeders en heeft buiten het voetbal om diverse activiteiten georganiseerd en werden door de jeugd enthousiast ontvangen.
In september vorig jaar is er traditioneel een flessenactie georganiseerd in samenwerking met PLUS Walllerbosch.
In de 1e week van december hebben de voetbalpieten een bezoek gebracht aan de jongste spelers van STEVO en alle spelers hebben een attentie ontvangen
De STEVO-jeugd was op vrijdagavond 10 maart uitgenodigd door Heracles Almelo om de rol te vervullen als ballen jongens, vlaggendragers en middelcirkel-doekdragers.
Op zondag 23 April hebben 103 spelers van de jeugdafdeling in samenwerking met supportersvereniging Vjenne Rednex een bezoek gebracht aan de Grolsch veste voor de wedstrijd FC Twente tegen Sparta
Vrijdagavond 12 mei heeft de commissie een clinique georganiseerd voor alle JO10 en JO9 spelers in samenwerking met de spelers van STEVO 1
Op 17 juni staat nog het Henk Droste toernooi op de Peuverweide op de planning
Op 9 en 25 juni zullen alle teams deelnemen aan de seizoensafsluiting.
Vrijdagavond 23 juni is er de kaderfeestavond
Op 27 en 28 Juli vinden wederom de Arne slot voetbaldagen plaats op de Peuverweide.
Vrijwilligers
“Het klinkt cliché “vrijwilligers bedankt” maar daar gaat veel meer schuil achter, ze zijn de mensen die onze jeugd overeind houden en laten voetballen.
zonder deze mensen is het bijna niet mogelijk om een vereniging draaiende te houden.
Gelukkig zijn er op dit moment nog voldoende vrijwilligers binnen STEVO, ook al gaat dit steeds moeilijker worden om nieuwe mensen aan ons te binden. Wij zijn dan ook iedere keer weer blij dat nieuwe mensen willen instappen als vrijwilliger bij STEVO. Dank hiervoor”, zei Mirjam.
Elke vrijwilliger bij STEVO heeft met de kerst een attentie van het bestuur ontvangen.
Het jeugdbestuur heeft intensief samen gewerkt dit seizoen en iedereen had een duidelijk takenpakket. De werkzaamheden van het jeugdbestuur blijven continue doorgaan en dat doen ze nog steeds met veel plezier en passie voor de vereniging.
“Wij zijn dan ook altijd aanspreekbaar en bereikbaar voor jullie”, zo besloot Mirjam haar jaarverslag, waarna Eddy Droste de totaal verraste Mirjam Harmelink benoemde als Lid van Verdienste en massaal de goedkeuring kreeg van de aanwezige leden.
Huldiging sportmensen
Na een korte pauze met loting maakte jeugdvoorzitter Mark Haverkort de sportmensen over het afgelopen seizoen bekend.
Bij de pupillen was dat Rowan Oude Wesselink van STEVO JO13-1. “Rowan toont een tomeloze inzet en slaat geen training over. Hij beschikt over een goede wedstrijdmentaliteit en is niet te beroerd om voor andere spelers het "vuile" werk op te knappen. Na een jaar niet bij de selectie te hebben gezeten, heeft hij zich nu helemaal ontpopt als een onmisbare schakel op het middenveld”, aldus het rapport van de leiders van Rowan.
Sportteam bij de pupillen werd JO13-2. De motivatie van de leiders hier was dat JO13-2 een hecht team is bestaande uit een grote selectie met sommige spelers die erg druk en dominant aanwezig waren. Aan het begin van het seizoen werd ook al direct door ouders uitgesproken dat ze bang waren dat de trainingen en wedstrijden hieronder zouden lijden. De leiders wisten hier echter mee om te gaan. Het seizoen begon nog vrij stroef maar daarna kreeg de begeleiding steeds meer grip op de spelers, dat motiveerde en wierp zijn vruchten af. Er werd fanatieker getraind en de spelers respecteerden en waardeerden elkaar.
Er werden goede resultaten geboekt en iedereen had veel plezier in het spelletje. Dit was ook te zien in het aantal afmeldingen op de trainingen en wedstrijden. Twee afmeldingen waren er al veel en minimaal kwamen altijd 14 jongens opdagen, zodat geen spelers geleend hoefden te worden van andere teams. Een groot compliment voor dit elftal dat zelfstandig optrad bij de warming-up en in de coaching op het veld de begeleiding assisteerde.
Rens Hamer van STEVO JO 17-1 werd sportman bij de junioren. Rens heeft zich dit jaar, volgens de begeleiding fantastisch ontwikkeld als voetballer, maar ook als leider in het veld. Doordat er jongens vervroegd door stroomden, moest onder andere Rens de kar trekken en dat had hij erg goed gedaan en zag zich zelf dan ook geregeld beloond worden met een basisplaats bij het STEVO JO19-1 elftal. De uitverkiezing was meer dan verdiend.
Bij de junioren werd het STEVO JO17-2 sportteam van het jaar, dit vanwege hun teamspirit. Ondanks dat het team soms onverdiend verloor bleef het vol goede moed hun wedstrijden spelen en toonde het elftal een ongelooflijke veerkracht. Hierdoor waren de spelers goed op elkaar ingespeeld en hadden een echt teamgevoel. Voor gezelligheid was altijd ruimte binnen deze hechte en gezellige groep.
Afscheid:
Van enkele leiders werd afscheid genomen op de vergadering. Hennie Linneman was jarenlang leider, van toen nog de selectieteams D1 en C1, en altijd samen met trainer Hans Elzinga. Daarna was Hennie jarenlang leider bij STEVO JO19-1, samen met trainer Peter Voshaar. Door gezondheidsproblemen moet Hennie noodgedwongen afscheid nemen maar dat hij bij STEVO node gemist zal worden staat buiten kijf.
Stef Harmelink, spelend lid sinds 1998, was gediplomeerd trainer van 2009 tot 2015 bij STEVO. Verder was Stef jeugdleider en lid van team fysiek en trainde de jeugdkeepers sinds 2019.
Dennis Kokhuis nam afscheid als jeugdleider, jeugdtrainer en keeperstrainer.
Ben Kottink als jeugdleider, scheidsrechter coördinator, scheidsrechter bij de senioren en keeperstrainer gaat de jeugdafdeling eveneens verlaten.
Maikel Noordam nam op de jaarvergadering afscheid als keeperstrainer.
Allen werden bedankt voor hun verdiensten en kregen een attentie aangeboden van jeugdvoorzitter Mark Haverkort, die na de officiele plichtplegingen de teamindeling bekend maakte en de bijeenkomst afsloot.

Op een prachtige zonnige zondagmorgen 2 juni heeft het jeugdbestuur van STEVO haar sportmensen over het seizoen 22/23 gehuldigd. Ook het benoemen als lid van verdienste Mirjam Harmelink door algemeen voorzitter Edy Droste was een hoogtepunt op deze druk bezochte bijeenkomst.
Rens Hamer werd sportman bij de junioren en Rowan Oude Wesselink bij de pupillen. Het STEVO JO13-2 werd sportteam bij de pupillen en STEVO JO17-2 bij de junioren.
Jeugdvoorzitter Mark Haverkort heette allen welkom en zei "Er zit veel dynamiek in de club en we hebben een heel goed kader dat veel tijd in de club steekt".
Verder vertelde Mark dat er diverse activiteiten zijn georganiseerd in het afgelopen jaar, ook tijdens de winterstop. De techniektraining voor en na de winterstop werden als zeer leerzaam gezien voor de STEVO-jeugd, evenals de loop en coördinatietraining.
Thijs Masselink werd als nieuw lid in de technische commissie voorgesteld.
JO15-1 werd alsnog kampioen in de najaar competitie, nadat de KNVB de eerdere nummer één wegstreepte. De bekerwinst van JO13-1 afgelopen zaterdag werd speciaal benoemd en kreeg veel lof van de jeugdvoorzitter.
Een moment van stilte was er traditioneel voor overleden leden.
Op 9 juni is de seizoensafsluiting voor de STEVO jeugd en op 1 juli moeten de kledingtenues weer worden ingeleverd. Op 23 juni is de kaderfeestavond. In oktober bestaat STEVO 90 jaar en wordt een feestje gevierd waarvan in de loop der tijd meer bekend gemaakt zal worden.
Mirjam Harmelink las vervolgens een keurig jaarverslag voor. In totaal zijn binnen de jeugdafdeling van STEVO 200 spelende jeugdspelers actief. Het aantal teams kwam dit seizoen uit op 16, wat minder was dan vorig jaar.
Voor al deze teams stonden 100 kaderleden klaar dit seizoen, een grote groep vrijwilligers die zich met veel enthousiasme telkens weer inzette voor de jeugdafdeling.
De jongste STEVO voetballertjes trainden op de woensdagavond en speelden hun wedstrijdjes op de zaterdagmorgen.
De teams namen onder de vlag van STEVO deel aan verschillende KNVB competities en de wedstrijden werden met veel plezier gespeeld en ieder op zijn eigen niveau.
De bal ging na de zomerstop weer rollen op 1 september. STEVO ging van start met 15 jeugdteams, 5 junioren teams, 10 pupillenteams en de STEVO F- Leaque. Na de winterstop is daar alsnog JO8-3 bijgekomen.
Op woensdagmiddag 17 mei heeft STEVO in samenwerking met de KNVB de regiofinale van het schoolvoetbal georganiseerd waaraan 49 schoolteams deelnamen. De jongens van de Aloysiusschool uit Geesteren en voetballend bij STEVO wonnen het toernooi.

Kampioenen:
Trots is STEVO op haar kampioenen in het afgelopen seizoen:
In het najaar was dat de JO13-1 en JO15-1.
In het voorjaar: JO13-1, die ook de bekerfinale wonnen.
Bijna alle JO8 - JO9 - JO10 - teams werden poule winnaar of eindigde bovenaan in de ranglijst. Een compliment waard.

Sponsorcommissie
Vanaf dit seizoen is er een nieuwe sponsorcommissie onder leiding van Robert Hegeman. Hij en zijn team zullen komende jaren zorg dragen voor alle vormen van sponsoring binnen STEVO en ook voor de jeugd teams. Slagerij Hemmer is vanaf komend seizoen de nieuwe sponsor van STEVO JO17-1

PR
De website en mediakanalen van STEVO zijn levendig en worden voorzien van veel nieuws vanuit de vereniging.
Wedstrijdsecretariaat
De wedstrijdsecretarissen Bent Kuipers en Lars Busscher hebben een druk jaar achter de rug met de competitie en bekerwedstrijden die werden vastgesteld door de KNVB.
Daarnaast worden oefenwedstrijden in overleg met de kaderleden gepland.
Tevens communiceren Bent en Lars de planning van kleedkamers en velden voor de wedstrijden.

Technische Commissie
De TC binnen STEVO houdt zich bezig met voetbal technische zaken. In de zomer zijn ze druk om de trainers en leiders voor de nieuwe teams vast te leggen een gigantische klus is.
Stef Harmelink van de TC geeft na dit seizoen het stokje over aan Thijs Masselink.
Jeugdleiders en trainers hebben afgelopen seizoen ook weer een belangrijke bijdrage geleverd aan het begeleiden en trainen van de jeugdteams. De TC is hierin het aanspreekpunt en heeft daarin een belangrijke rol gespeeld. De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is alweer in volle gang. De TC komt meerdere keren per maand bij elkaar om hierover te vergaderen.
De loop/ techniek en coördinatie training is onmisbaar geworden bij de STEVO–jeugd.
De Technische Commissie heeft Niels Kreuwel en Jelle Linneman bereid gevonden om deze trainingen weer te coördineren en de belangstelling hiervoor is groot.

Activiteiten:
STEVO vindt het belangrijk om als vereniging de jeugdspelers ook op andere manieren bezig te houden.
De accommodatie commissie is daarom uitgebreid met enkele moeders en heeft buiten het voetbal om diverse activiteiten georganiseerd en werden door de jeugd enthousiast ontvangen.
In september vorig jaar is er traditioneel een flessenactie georganiseerd in samenwerking met PLUS Walllerbosch.
In de 1e week van december hebben de voetbalpieten een bezoek gebracht aan de jongste spelers van STEVO en alle spelers hebben een attentie ontvangen
De STEVO-jeugd was op vrijdagavond 10 maart uitgenodigd door Heracles Almelo om de rol te vervullen als ballen jongens, vlaggendragers en middelcirkel-doekdragers.
Op zondag 23 April hebben 103 spelers van de jeugdafdeling in samenwerking met supportersvereniging Vjenne Rednex een bezoek gebracht aan de Grolsch veste voor de wedstrijd FC Twente tegen Sparta
Vrijdagavond 12 mei heeft de commissie een clinique georganiseerd voor alle JO10 en JO9 spelers in samenwerking met de spelers van STEVO 1
Op 17 juni staat nog het Henk Droste toernooi op de Peuverweide op de planning
Op 9 en 25 juni zullen alle teams deelnemen aan de seizoensafsluiting.
Vrijdagavond 23 juni is er de kaderfeestavond
Op 27 en 28 Juli vinden wederom de Arne slot voetbaldagen plaats op de Peuverweide.

Vrijwilligers
“Het klinkt cliché “vrijwilligers bedankt” maar daar gaat veel meer schuil achter, ze zijn de mensen die onze jeugd overeind houden en laten voetballen.
zonder deze mensen is het bijna niet mogelijk om een vereniging draaiende te houden.
Gelukkig zijn er op dit moment nog voldoende vrijwilligers binnen STEVO, ook al gaat dit steeds moeilijker worden om nieuwe mensen aan ons te binden. Wij zijn dan ook iedere keer weer blij dat nieuwe mensen willen instappen als vrijwilliger bij STEVO. Dank hiervoor”, zei Mirjam.
Elke vrijwilliger bij STEVO heeft met de kerst een attentie van het bestuur ontvangen.
Het jeugdbestuur heeft intensief samen gewerkt dit seizoen en iedereen had een duidelijk takenpakket. De werkzaamheden van het jeugdbestuur blijven continue doorgaan en dat doen ze nog steeds met veel plezier en passie voor de vereniging.
“Wij zijn dan ook altijd aanspreekbaar en bereikbaar voor jullie”, zo besloot Mirjam haar jaarverslag, waarna Eddy Droste de totaal verraste Mirjam Harmelink benoemde als Lid van Verdienste en massaal de goedkeuring kreeg van de aanwezige leden.

Huldiging sportmensen
Na een korte pauze met loting maakte jeugdvoorzitter Mark Haverkort de sportmensen over het afgelopen seizoen bekend.
Bij de pupillen was dat Rowan Oude Wesselink van STEVO JO13-1. “Rowan toont een tomeloze inzet en slaat geen training over. Hij beschikt over een goede wedstrijdmentaliteit en is niet te beroerd om voor andere spelers het "vuile" werk op te knappen. Na een jaar niet bij de selectie te hebben gezeten, heeft hij zich nu helemaal ontpopt als een onmisbare schakel op het middenveld”, aldus het rapport van de leiders van Rowan.
Sportteam bij de pupillen werd JO13-2. De motivatie van de leiders hier was dat JO13-2 een hecht team is bestaande uit een grote selectie met sommige spelers die erg druk en dominant aanwezig waren. Aan het begin van het seizoen werd ook al direct door ouders uitgesproken dat ze bang waren dat de trainingen en wedstrijden hieronder zouden lijden. De leiders wisten hier echter mee om te gaan. Het seizoen begon nog vrij stroef maar daarna kreeg de begeleiding steeds meer grip op de spelers, dat motiveerde en wierp zijn vruchten af. Er werd fanatieker getraind en de spelers respecteerden en waardeerden elkaar.
Er werden goede resultaten geboekt en iedereen had veel plezier in het spelletje. Dit was ook te zien in het aantal afmeldingen op de trainingen en wedstrijden. Twee afmeldingen waren er al veel en minimaal kwamen altijd 14 jongens opdagen, zodat geen spelers geleend hoefden te worden van andere teams. Een groot compliment voor dit elftal dat zelfstandig optrad bij de warming-up en in de coaching op het veld de begeleiding assisteerde.
Rens Hamer van STEVO JO 17-1 werd sportman bij de junioren. Rens heeft zich dit jaar, volgens de begeleiding fantastisch ontwikkeld als voetballer, maar ook als leider in het veld. Doordat er jongens vervroegd door stroomden, moest onder andere Rens de kar trekken en dat had hij erg goed gedaan en zag zich zelf dan ook geregeld beloond worden met een basisplaats bij het STEVO JO19-1 elftal. De uitverkiezing was meer dan verdiend.
Bij de junioren werd het STEVO JO17-2 sportteam van het jaar, dit vanwege hun teamspirit. Ondanks dat het team soms onverdiend verloor bleef het vol goede moed hun wedstrijden spelen en toonde het elftal een ongelooflijke veerkracht. Hierdoor waren de spelers goed op elkaar ingespeeld en hadden een echt teamgevoel. Voor gezelligheid was altijd ruimte binnen deze hechte en gezellige groep.

Afscheid:
Van enkele leiders werd afscheid genomen op de vergadering. Hennie Linneman was jarenlang leider, van toen nog de selectieteams D1 en C1, en altijd samen met trainer Hans Elzinga. Daarna was Hennie jarenlang leider bij STEVO JO19-1, samen met trainer Peter Voshaar. Door gezondheidsproblemen moet Hennie noodgedwongen afscheid nemen maar dat hij bij STEVO node gemist zal worden staat buiten kijf.
Stef Harmelink, spelend lid sinds 1998, was gediplomeerd trainer van 2009 tot 2015 bij STEVO. Verder was Stef jeugdleider en lid van team fysiek en trainde de jeugdkeepers sinds 2019.
Dennis Kokhuis nam afscheid als jeugdleider, jeugdtrainer en keeperstrainer.
Ben Kottink als jeugdleider, scheidsrechter coördinator, scheidsrechter bij de senioren en keeperstrainer gaat de jeugdafdeling eveneens verlaten.

Maikel Noordam nam op de jaarvergadering afscheid als keeperstrainer.
Allen werden bedankt voor hun verdiensten en kregen een attentie aangeboden van jeugdvoorzitter Mark Haverkort, die na de officiele plichtplegingen de teamindeling bekend maakte en de bijeenkomst afsloot.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 23 september

15.7°

Ochtend 11.0°
Avond 14.0°
Nacht 11.0°
Min. 10.3°
Max. 16.8°

Zon op: 05:19 uur
Zon onder: 17:31 uur

Meer weer

Gebruikerslogin