STEVO JO19-1 hervat competitie met nederlaag

20-01-2019 om 00:00 uur

Het STEVO JO19-1 elftal van trainer Mark Voshaar is het nieuwe jaar begonnen met een 2-5 nederlaag in de competitie tegen Bon.Boys JO 19-1. De concurrent van de onderste plaatsen in de vierde divisie liep eerst in de tweede helft uit naar een grote overwinning. Bij de rust was de stand maar 1-2 voor de Haaksbergenaren en alles leek nog mogelijk voor STEVO.
Gijs Dierink, terug van een blessure, maakte op slag van de rust de aansluitingstreffer met het hoofd, nadat Bon.Boys eerder al op 0-2 kwam.
STEVO kon in de tweede helft geen vervolg geven aan deze opsteker en wat het ook probeerde de verdediging van Bon.Boys bleef gemakkelijk overeind.

Aan de andere kant bolde het net van STEVO nog wel drie keer.
Mart Veldscholten van STEVO deed nog iets terug, maar dichterbij dan 2-5 kwam het niet.
STEVO blijft door de nederlaag onderin bivakkeren in de stand op de ranglijst.

Bron: Stevo Voetbal