STEVO JO19-1 nipt met 1-0 onderuit in derby tegen De Tukkers JO19-1 .

20-09-2020 om 00:00 uur

Een vroege treffer in de derde minuut deed STEVO JO19-1 in Albergen de das om tegen de leeftijdsgenoten van De Tukkers. In de 1-0 voorsprong kwam geen verandering meer. Een gelijkspel had de krachtverhouding goed weergegeven, maar dat zal De Tukkers een zorg zijn.
STEVO probeerde wel om een doelpunt te forceren in met name het laatste gedeelte van de wedstrijd, maar de echte overtuiging ontbrak. Ook De Tukkers wisten keeper Rayco Wermelink van STEVO niet echt in verlegenheid te brengen na de voorsprong waardoor het vroege doelpunt uit een vrije trap het beslissende moment van de wedstrijd was.
Zaterdag komt De Zweef JO19-1 naar de Peuverweide. Aanvang van dit treffen is 14:30 uur.

STEVO JO19-1 nipt met 1-0 onderuit in derby tegen De Tukkers JO19-1