STEVO JO19-1 onaantastbaar in de hoofdklasse dit seizoen

24-11-2019 om 00:00 uur

Het STEVO JO19-1 elftal is onaantastbaar in de hoofdklasse dit seizoen. Ook in de negende wedstrijd tegen KOSC JO19-1 bleef het zaterdagmiddag op de Peuverweide ongeslagen. Het werd uiteindelijk 5-2 voor het elftal van trainer Mark Voshaar. Alleen tegen De Tukkers moest deze competitie in blessuretijd een gelijkspel worden toegestaan. STEVO speelde niet haar beste wedstrijd tegen KOSC, maar in groot gevaar kwam het eigenlijk nooit.
Volgende week kan in en tegen Holten JO19-1 de kroon op het werk gezet worden in deze halve competitie. Een grootse prestatie na de degradatie uit de vierde divisie in het vorige seizoen. Tegen KOSC kwam STEVO nog wel op achterstand. Een schot van net buiten de zestien was keeper Bas Beernink te machtig.

Volgende week kan in en tegen Holten JO19-1 de kroon op het werk gezet worden in deze halve competitie. Een grootse prestatie na de degradatie uit de vierde divisie in het vorige seizoen. Tegen KOSC kwam STEVO nog wel op achterstand. Een schot van net buiten de zestien was keeper Bas Beernink te machtig. STEVO stelde al snel orde op zaken want zes minuten later was het alweer 1-1gelijk. Rick Nijkamp soleerde door de verdediging van de Ootmarsumers en ook de doelman van de gasten had het nakijken.
Tot aan de 40e minuut had STEVO daarna wel een overwicht maar creëerde het weinig kansen. De 2-1 voor STEVO vlak voor rust viel uit een vrije trap. Joes Masselink schoot de bal vanaf dertig meter diagonaal in de touwen.
De goal was wonderschoon maar vader Thijs Masselink, trainer van tegenstander KOSC, was uiteraard minder blij met de treffer. Het moment is ongetwijfeld zaterdagavond nog even besproken aan de keukentafel.
Met de 2-1 voorsprong ging STEVO ook de rust in.
In het tweede bedrijf kon STEVO de voorsprong uitbreiden door een onvervalste hattrick van Mart Veldscholte.
Uit een corner van Rick Nijkamp kopte Mart de 3-1 binnen. De 4-1 maakte de STEVO spits uit een strafschop in de 74e minuut. KOSC deed daarna in de 80e minuut nog wel iets terug 4-2, maar het was opnieuw Mart Veldscholte van STEVO die scoorde en voor de 5-2 eindstand zorgde. We wensen spelers en begeleiding volgende week in Holten alle succes toe.