STEVO JO19-1 verslaat Markelo JO19-1 met 2-1

02-02-2020 om 00:00 uur

STEVO JO19-1 is goed begonnen aan de voorjaarscompetitie in de hoofdklasse tegen Markelo JO19-1. Op de Peuverweide werd het 2-1. Makkelijk ging het niet deze middag. Markelo had de meeste kansen maar scoorde niet. STEVO profiteerde van een fout in de verdediging van Markelo en kwam halverwege de eerste helft op 1-0 door Joes Masselink. De 2-0 voor STEVO kwam nog voor rust tot stand. Gijs Lohuis zette de bal vanaf rechts goed voor op Mike Voorhuis die de keeper van Markelo het nakijken gaf.
Markelo had daarvoor al wat goede kansen gemist.
In de 2e helft liet STEVO zich nog maar weinig zien voor de goal van Markelo. De gasten vielen veelvuldig aan maar verder dan één treffer en een bal op de lat kwamen ze niet meer.