STEVO speelt laatste wedstrijd dit jaar thuis tegen Voorwaarts Twello

10-12-2019 om 00:00 uur

Komende zondag staat de laatste thuiswedstrijd voor STEVO op de rol, Voorwaarts Twello is de tegenstander. Een oude bekende, waartegen STEVO enkele jaren geleden menig robbertje uitvocht in de tweede klasse. Nu is er dan de confrontatie een stap hoger in de eerste klasse, waar Voorwaarts in de laatste weken aan een opmars bezig is. Met drie punten achterstand op STEVO heeft Voorwaarts zondag de moge...lijkheid aan te klampen bij de ploeg van trainer Geert Veldhuis. STEVO zal daarentegen net als dat afgelopen zaterdag tegen Rigtersbleek zeer succesvol gebeurde , proberen om hun tegenstander op zes punten achterstand te zetten.

Komende zondag staat de laatste thuiswedstrijd voor STEVO op de rol, Voorwaarts Twello is de tegenstander. Een oude bekende, waartegen STEVO enkele jaren geleden menig robbertje uitvocht in de tweede klasse. Nu is er dan de confrontatie een stap hoger in de eerste klasse waar Voorwaarts in de laatste weken aan een opmars bezig is. Met drie punten achterstand op STEVO heeft Voorwaarts zondag de mogelijkheid aan te klampen bij de ploeg van trainer Geert Veldhuis. STEVO zal daarentegen net als dat afgelopen zaterdag tegen Rigtersbleek zeer succesvol gebeurde, proberen om hun tegenstander op zes punten achterstand te zetten.
In drie thuiswedstrijden in het verleden werd één keer gewonnen van Voorwaarts , één keer verloren en één keer gelijk gespeeld. Tijd dus om de Twello-naren voor de tweede keer aan de zegekar te binden op de Peuverweide. Een hele opgave maar met de ingrediënten van het thuisvoordeel, het spook van de Peuverweide en onze trouwe aanhang rekenen we op drie punten.
Met een goed gevoel kan dan ook de winterstop worden ingegaan.
Naast de sportieve strijd op de groene weide van de Peuverweide is er zondagmiddag in de kantine volop vermaak met Stimmungsmusik van Robert & Rene. Rond de klok van 14:30 uur zal het duo hun vrolijke genre ten gehore brengen. De wedstrijd STEVO tegen Voorwaarts begint al om 14:00 uur.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 25 april

9.8°

Ochtend 3.1°
Avond 7.4°
Nacht 6.2°
Min. 2.7°
Max. 10.1°

Zon op: 04:13 uur
Zon onder: 18:48 uur

Meer weer

Gebruikerslogin