STEVO verliest verdiend met 2-0 van TVC '28

20-09-2020 om 00:00 uur

STEVO heeft zondagmiddag in de de derby tegen TVC '28 niet voor een verrassing kunnen zorgen. Het hoger ingeschatte TVC, door de goede resultaten in de oefenperiode, maakte haar favorieten rol volledig volledig waar en won verdiend met 2-0 in Tubbergen.
STEVO probeerde vanuit een gesloten verdediging in de counter toe te slaan, maar de Tubbergenaren stonden goed gepositioneerd en gaven geen krimp.
Alleen Roy Wigger testte diep in de 2e helft de keeper van TVC met een harde pegel.
TVC had de hele 90 minuten een veldoverwicht , maar tot veel kansen leide dat nog niet in met name de eerste helft. In de 18e minuut kopte een TVC-er de bal uit voorzet over, daar had veel meer in gezeten.
Mike Nijkamp had in de eerste helft bij STEVO een keer een kans bij een doorgang alleen op de keeper van TVC. Helaas speelde Mike de bal te ver voor zich uit in de beslissende fase.
Bij rust was het nog steeds 0-0 en toen was er nog volop hoop op een resultaat bij de weinigen uit Geesteren, die aanwezig waren door de corona regels.
In de tweede helft ook een beeld waar TVC het spel mocht maken en STEVO stiekem hoopte op een bevlieging van de voorwaartsen.
De druk van TVC werd heviger en een goal kon niet uitblijven. Een lage schuiver van net buiten de zestien was Luuk Oude Lansink uiteindelijk te machtig.
De 1-0 van Okke Schepers was dik verdiend en TVC wilde nog meer. Er kwamen ook nog voldoende kansen voor de Tubbergenaren, maar hieruit werd nog slechts één keer gescoord. Mart Groothuis was de maker.
De 2-0 nederlaag komt hard aan in het STEVO kamp maar het vizier moet nu alweer op volgende week gericht zijn waar op de Peuverweide het sterke Nijmeegse BVC '12 bedwongen moet worden. Aanvang 14:00 uur.

Bron: Stevo Voetbal