STEVO verliezend finalist futsaltoernooi.

27-12-2019 om 00:00 uur

Het futsalteam van STEVO is tweede geworden op het gemeentelijk toernooi van Tubbergen in sporthal De Vlaskoel. In de finale was TVC '28 met 5-2 te sterk. SV Vasse werd derde en VC Fleringen legde beslag op de vierde plaats. STEVO verloor in de poulewedstrijden van MVV '29 met 2-1. Langeveen werd met 4-0 verslagen en Vasse met 4-2. Tegen Reutum werd het 4-3 voor STEVO.

In de kruisfinale tegen VC Fleringen was STEVO na de 0-0 in de wedstrijd beter in het nemen van de shootout.

In de finale tegen TVC kwam STEVO twee keer terug van een achterstand maar in de slotfase van de wedstrijd liepen de Tubbergenaren uit naar 5-2. Een tweede plek op dit druk bezochte is ook een mooi resultaat.
Over een paar maanden treffen de beide finalisten elkaar opnieuw, dan buiten in de open lucht op het hoofdveld van TVC '28 in Tubbergen.