STEVO wint dik verdiend met 5-1 van BWO.

12-02-2023 om 00:00 uur

Een dik verdiende overwinning zondagmiddag op de Peuverweide voor de ploeg van trainer Otto Krabbe. STEVO zette BWO met 5-1 te kijk.
De wedstrijd werd in de tweede helft wel overschaduwd, door op het eerste oog zware blessure van Rick Nijkamp. In hoever zijn knie werkelijk beschadigd is zal verder onderzoek moeten uitwijzen.
STEVO had niks te vrezen van BWO, de ploeg van Geert Veldhuis, de trainer die ook enkele jaren in Geesteren de scepter over het eerste elftal zwaaide. De Hengeloers zetten STEVO in de eerdere wedstrijd dit seizoen nog de voet dwars. Zondagmiddag was het geen partij. Ondanks de vele blessures leverden de elf die het moesten doen voor STEVO een prima wedstrijd af en dat de score zo hoog uitviel, daar viel niks op af te dingen. Het voetbal zag er bij vlagen ook nog alleraardigst uit en dat moet trainer Otto Krabbe goed stemmen.
STEVO drukte het overwicht in de eerste helft al uit uit door een prima binnengeschoten vrije trap van Joes Masselink en door Bram Tibbe, die een vrije trap van Stijn Harmelink met de punt van zijn schoen verlengde over de keeper van BWO.
De 2-0 ruststand was een goede afspiegeling van de krachtsverhouding in het veld.
Na de thee een zelfde spelbeeld. STEVO bepaalde en BWO wilde wel, maar kon niet deze middag.
Jelle Linneman die de geblesseerde Rick Nijkamp verving maakte in de tweede helft zijn eerste doelpunt in STEVO 1. Schuin voor het doel, vanaf rechts, schoot hij de bal binnen. De doelman van BWO kon het leer net niet genoeg beroeren.
Na eerst nog een uitstekende redding van keeper Luuk Oude Lansink verkleinde BWO onverwacht in de 84e minuut de stand tot 3-1. STEVO was even van de leg door de blessure van Rick Nijkamp, maar pakte de draad toch snel weer op en in het resterende gedeelte van de wedstrijd zorgden Bram Tibbe en Joes Masselink voor een dik verdiende 5-1 uitslag op het scorebord.
Op de foto schiet Joes Masselink de vrije trap binnen.

STEVO wint dik verdiend met 5-1 van BWO

Bron: Stevo Voetbal