STEVO wint fors van Rigtersbleek

08-12-2019 om 00:00 uur

STEVO kijkt weer omhoog na de forse 0-5 overwinning op Rigtersbleek. Winst was ook noodzakelijk om aansluiting bij de ploegen in de middenmoot te houden. Rigtersbleek was een gewillig slachtoffer voor STEVO. Technisch zag het er allemaal niet eens zo slecht uit bij de Enschedeers, maar verder dan de zestien meter van het STEVO doel kwam het zelden. STEVO , deze avond gecoacht door Alfons Kruiper, was veel effectiever. Vooral in de omschakeling was het dodelijk. De prestatie van STEVO krijgt nog meer glans doordat de vervangers van vaste krachten zich goed staande hielden. Rens Arkink en Thijs Beernink speelden solide en vervulden hun taak naar behoren. Ook Thomas Steggink ingevallen in de tweede helft voor Niels Wigger deed wat hij vaak doet dit seizoen in STEVO 2, scoren.

STEVO kijkt weer omhoog na de forse 0-5 overwinning op Rigtersbleek. Winst was ook noodzakelijk om aansluiting bij de ploegen in de middenmoot te houden. Rigtersbleek was een gewillig slachtoffer voor STEVO. Technisch zag het er allemaal niet eens zo slecht uit bij de Enschedeers, maar verder dan de zestien meter van het STEVO doel kwam het zelden. STEVO , deze avond gecoacht door Alfons Kruiper, was veel effectiever. Vooral in de omschakeling was het dodelijk. De prestatie van STEVO krijgt nog meer glans doordat de vervangers van vaste krachten zich goed staande hielden. Rens Arkink en Thijs Beernink speelden solide en vervulden hun taak naar behoren. Ook Thomas Steggink ingevallen in de tweede helft voor Niels Wigger deed wat hij vaak doet dit seizoen in STEVO 2, scoren. Daan Kottink lijkt zich meer en meer een vaste plek te veroveren in het eerste elftal en Marijn Hoek hield zijn tegenstander achterin de hele wedstrijd goed in bedwang. Positief nieuws dus wat STEVO liet zien tegen Rigtersbleek en die lijn moet zondag thuis tegen Voorwaarts Twello worden doorgetrokken.
Tegen Rigtersbleek leidde STEVO bij rust al comfortabel met 0-3. Mauro Plegt, in de zesde minuut, zette STEVO op 0-1. Stijn Harmelink maakte de 0-2 en tevens de mooiste van de wedstrijd. Vanaf zo'n 25 meter krulde hij de bal na een snelle uitval in de linkerkruising van het doel van Rigtersbleek. Niels Wigger, na opnieuw een razendsnelle counter, zette STEVO op een geruststellende 0-3. Na de thee in de 47e minuut was Ingmar Reinerink succesvol en als eerder gezegd zorgde Thomas Steggink met de 0-5 voor het slotaccoord. De naar schatting 20 supporters uit Geesteren waren na afloop vrolijk gestemd en keerden met een goed gevoel huiswaarts. Bij de selectie van STEVO zal dat goede gevoel niet anders zijn geweest.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 29 maart

8.5°

Ochtend 8.2°
Avond 10.6°
Nacht 8.1°
Min. 7.2°
Max. 11.3°

Zon op: 05:13 uur
Zon onder: 18:01 uur

Meer weer

Gebruikerslogin