STEVO zaterdagavond thuis tegen Sparta Enschede

17-04-2024 om 00:00 uur

Na het echec tegen Achilles '12 moet STEVO zaterdagavond op de Peuverweide proberen om Sparta Enschede de punten afhandig te maken. Een zware klus gezien de uitwedstrijd, waar STEVO in het eerste half uur nog aardig mee kon maar daarna onder de voet werd gelopen. De Spartanen wonnen met maar liefst 5-1.

Thuis op de vertrouwde Peuverweide zal het waarschijnlijk een heel ander verhaal worden. Hier gelden andere wetten. Met steun van de 12e man heeft STEVO bewezen elke tegenstander aan te kunnen. De supporters voelen dat goed aan en weten de juiste snaar te raken van de mannen van trainer Michiel Mensink. Als eerder gezegd moet STEVO in ieder geval weg bljven van de onderste twee plaatsen om rechtstreekse degradatie te ontlopen tropen. Nacompetitie lijkt het hoogst haalbare. Dit geld voor de nummer drie, vier en vijf van onderen. STEVO staat momenteel op de vierde plek van onderen. Bij winst op Sparta zet STEVO in ieder geval een grote stap voor het toetje aan het eind van het seizoen. De wedstrijd tegen Sparta begint zaterdagavond om 18:00 uur.

Na het echec tegen Achilles '12 moet STEVO zaterdagavond op de Peuverweide proberen om Sparta Enschede de punten afhandig te maken.

Een zware klus gezien de uitwedstrijd, waar STEVO in het eerste half uur nog aardig mee kon maar daarna onder de voet werd gelopen. De Spartanen wonnen met maar liefst 5-1. Thuis op de vertrouwde Peuverweide zal het waarschijnlijk een heel ander verhaal worden. Hier gelden andere wetten.

Met steun van de 12e man heeft STEVO bewezen elke tegenstander aan te kunnen. De supporters voelen dat goed aan en weten de juiste snaar te raken van de mannen van trainer Michiel Mensink. Als eerder gezegd moet STEVO in ieder geval weg bljven van de onderste twee plaatsen om rechtstreekse degradatie te ontlopen tropen. Nacompetitie lijkt het hoogst haalbare. Dit geld voor de nummer drie, vier en vijf van onderen. STEVO staat momenteel op de vierde plek van onderen. Bij winst op Sparta zet STEVO in ieder geval een grote stap voor het toetje aan het eind van het seizoen. De wedstrijd tegen Sparta begint zaterdagavond om 18:00 uur.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 20 mei

20.0°

Ochtend 12.4°
Avond 20.0°
Nacht 15.0°
Min. 11.7°
Max. 20.7°

Zon op: 03:29 uur
Zon onder: 19:29 uur

Meer weer

Gebruikerslogin