STEVO zondag uit naar BVC '12

23-10-2019 om 00:00 uur

Zondagmiddag opnieuw een zware uitwedstrijd voor de eerste selectie van STEVO. BVC '12 uit Beek-Ubbergen onder de rook van Nijmegen is de tegenstander. Samen met Orion voert BVC de ranglijst aan in de eerste klasse. De grootste herinnering aan deze opponent is vooral de uitwedstrijd van vorig seizoen toen STEVO in een ware thriller met 4-6 won. BVC moest deze middag telkens in de achtervolging. De ploeg van Geert Veldhuis wist op de juiste momenten de zwaktes van de Gelderlanders bloot te leggen en zodoende steeds op voorsprong te blijven. Uiteindelijk zakte BVC de moed in de schoenen en moest het zich overgeven aan de dadendrang van STEVO.

Zondagmiddag opnieuw een zware uitwedstrijd voor de eerste selectie van STEVO. BVC '12 uit Beek-Ubbergen onder de rook van Nijmegen is de tegenstander. Samen met Orion voert BVC de ranglijst aan in de eerste klasse. De grootste herinnering aan deze opponent is vooral de uitwedstrijd van vorig seizoen toen STEVO in een ware thriller met 4-6 won. BVC moest deze middag telkens in de achtervolging. De ploeg van Geert Veldhuis wist op de juiste momenten de zwaktes van de Gelderlanders bloot te leggen en zodoende steeds op voorsprong te blijven. Uiteindelijk zakte BVC de moed in de schoenen en moest het zich overgeven aan de dadendrang van STEVO. Een wedstrijd om nooit te vergeten.

Een herhaling van dit spectaculaire treffen zal zo één twee drie niet weer gebeuren. STEVO zal komende zondag tegen BVC '12 vooral de achterste linie gesloten moeten houden en voorin profiteren van de kansen die zich ongetwijfeld zullen voordoen. Aanvallend scoren we in deze competitie nog te weinig en achterin laten we teveel steken vallen. Voor de technische staf van STEVO deze week genoeg huiswerk om voor beide genoemde feiten een oplossing te vinden.
STEVO heeft de punten ook hard nodig na het verlies tegen SC Bemmel. Minimaal een punt overhouden aan het duel tegen BVC is bittere noodzaak om in het spoor van de middenmoot te blijven. Drie punten zou een mooie stunt zijn.
Het treffen begint om 14:00 uur op sportcomplex 't Groothuis aan de Alde Weteringweg 1 in Beek-Ubbergen.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 20 april

8.4°

Ochtend 4.4°
Avond 7.8°
Nacht 3.6°
Min. 3.6°
Max. 8.8°

Zon op: 04:23 uur
Zon onder: 18:39 uur

Meer weer

Gebruikerslogin