Verlies voor STEVO in de beker tegen PH Almelo

01-09-2019 om 00:00 uur

STEVO heeft de eerste wedstrijd in het bekertoernooi met 1-4 verloren van PH Almelo. STEVO, nog niet compleet, liet achterin nogal wat steken vallen en ook persoonlijke fouten waren de oorzaak van de toch grote nederlaag. bij rust was het 0-2 voor PH. Binnen vijf minuten na rust stond PH al op 0-4. STEVO probeerde nog wel de bakens te verzetten, maar verder dan een goal van Maarten Gelhever kwam de ploeg van assistent trainer Alfons Kruiper, bij afwezigheid van Geert Veldhuis, niet. volgende week zondag speelt STEVO de tweede bekerwedstrijd in Hengelo tegen ATC '65, aanvang 14.00 uur. op de foto red keeper Roy Kreuwel goed bij een corner van PH.