Webshop sportkleding HV Stevo met exclusieve kortingen!

08-09-2019 om 00:00 uur

Sinds kort heeft HV Stevo via onze vaste kledingshop O&O Sports te Vriezenveen en zijn leverancier Deventrade een heuse eigen webshop voor al je sportartikelen! Ga naar https://clubs.deventrade.com/nl/hv-stevo en geniet van exclusieve kortingen en steun onze vereniging! Ga naar "Lees verder" voor meer info.

Beste leden en vrijwilligers,

Wij hebben onlangs een mooie overeenkomst kunnen sluiten met onze vaste kledingshop O&O Sports te Vriezenveen en zijn leverancier Deventrade.

Deze overeenkomst bestaat aan de ene kant uit een heel mooi sponsorbedrag voor onze vereniging en aan de andere kant korting op alle leveringen, incl. alle bestellingen van jullie als leden, coaches, vrijwilligers, etc!

Concreet betekent dit:

· Op alle bestellingen die je plaatst via webshop https://clubs.deventrade.com/nl/hv-stevo ontvang je maar liefst tenminste 20% korting! Op artikelen die uit het assortiment gaan, worden nog hogere kortingen verstrekt dan 20% (soms zelfs meer dan 50%)!

· Het omvat alle in de webshop beschikbare artikelen, dus niet alleen shirts, broeken, trainingspakken, e.d., maar ook handballen, sokken, kniebeschermers, sporttape, enz. In de webshop zijn artikelen te vinden v/d merken Hummel, Stanno, Reece Australia, Select en Derbystar. Er is door O&O even snel een clubcollectie apart zichtbaar gemaakt, maar uiteraard zijn alle artikelen v/d webshop met korting te bestellen (via ‘zoeken’ of ‘sportkleding’).

· Bij bestellingen boven een bepaald bedrag, betaal je géén of minder verzend-/servicekosten. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling te laten afleveren bij O&O in Vriezenveen, waarmee je helemaal geen verzendkosten betaald en alleen € 3,50 servicekosten bij bestellingen tot € 25,- (bij een groter bestelbedrag: geen servicekosten).

· Van elke bestelling ontvangt HV Stevo 4 à 6% provisie/bonus v/d leverancier die wij weer zullen inzetten om kleding voor onze vereniging aan te schaffen.

· Je betaalt direct via iDeal en de kleding kan thuis of bij O&O (zonder verzendkosten) worden afgeleverd.

CONCLUSIE: De prijzen via deze webshop zijn in veel van de gevallen lager dan als je ze via andere winkels of webshops zou bestellen. Bovendien steun je hiermee onze vereniging! Dus hopelijk gaan we samen veel gebruik maken van de shop!

Als er vragen zijn, neem contact op met Rick Wientjes (rickwientjes@hotmail.com, 06 23 96 30 49) of O&O Sports te Vriezenveen (0546 566819).

Bestuur Handbalvereniging Stevo

Bron: Stevo Handbal

Het weer

maandag 27 januari

8.1°

Ochtend 8.1°
Avond 6.3°
Nacht 7.1°
Min. 5.8°
Max. 8.1°

Zon op: 07:22 uur
Zon onder: 16:08 uur

Meer weer

Twitter

25-01
@_Almelo Almelo Nieuws

Nieuwe te koop staande woning in (25-01-2020) Sinds gisteren is er één woning te koop gekomen in (gemeente ): Hardenbergerweg 131, voor...

24-01
@_Almelo Almelo Nieuws

Nieuwe EEF Series naar CSIO Twente - - Tijdens de 46ste editie van het CSIO Twente, van woensdag 1 tot en met zondag 5 juli op Erve Maathuis in ,...

23-01
@joseidhof joseidhof

De organisatie gaat de weg op om de te bestrijden met 10 gram/m2 in pas u rijgedrag ook zoveel mogelijk aan!

23-01
@_Almelo Almelo Nieuws

Julia Haarhuis beste voorlezer van Tubbergen Julia Haarhuis van de Aloysiusschool uit heeft woensdagavond de eerste ronde van De Nationale Voorleeswedstrijd...

20-01
@MarcelTettero Marcel Tettero

Slechts 1 cent meer voor liter melk levert boer en natuur al zoveel extra op. gaat met supermarkten in gesprek.
Complete video:

19-01
@joseidhof joseidhof
31-12
@joseidhof joseidhof

De mannen van gaan ondanks de mist nu de weg op om voor het laatst dit jaar te in , geef ze de ruimte! en iedereen een gelukkig 2020

28-12
@DierenTwente DierenTwente

Wie heeft hond dribbel gezien, omgeving Langeveenseweg

Ze is sinds 27-12 vermist en is rond 10.00 uur voor het laatst gezien
Het is een teefje en is 11 jaar oud
gezien gevonden bel 06 - 53 75 70 93

27-12
@BekiekTwente Bekiek Twente

Bankje 'Het dorp dat nooit gebouwd werd …" aan de Weitemansweg op de grens

Gebruikerslogin