Webshop sportkleding HV Stevo met exclusieve kortingen!

08-09-2019 om 00:00 uur

Sinds kort heeft HV Stevo via onze vaste kledingshop O&O Sports te Vriezenveen en zijn leverancier Deventrade een heuse eigen webshop voor al je sportartikelen! Ga naar https://clubs.deventrade.com/nl/hv-stevo en geniet van exclusieve kortingen en steun onze vereniging! Ga naar "Lees verder" voor meer info.

Beste leden en vrijwilligers,

Wij hebben onlangs een mooie overeenkomst kunnen sluiten met onze vaste kledingshop O&O Sports te Vriezenveen en zijn leverancier Deventrade.

Deze overeenkomst bestaat aan de ene kant uit een heel mooi sponsorbedrag voor onze vereniging en aan de andere kant korting op alle leveringen, incl. alle bestellingen van jullie als leden, coaches, vrijwilligers, etc!

Concreet betekent dit:

· Op alle bestellingen die je plaatst via webshop https://clubs.deventrade.com/nl/hv-stevo ontvang je maar liefst tenminste 20% korting! Op artikelen die uit het assortiment gaan, worden nog hogere kortingen verstrekt dan 20% (soms zelfs meer dan 50%)!

· Het omvat alle in de webshop beschikbare artikelen, dus niet alleen shirts, broeken, trainingspakken, e.d., maar ook handballen, sokken, kniebeschermers, sporttape, enz. In de webshop zijn artikelen te vinden v/d merken Hummel, Stanno, Reece Australia, Select en Derbystar. Er is door O&O even snel een clubcollectie apart zichtbaar gemaakt, maar uiteraard zijn alle artikelen v/d webshop met korting te bestellen (via ‘zoeken’ of ‘sportkleding’).

· Bij bestellingen boven een bepaald bedrag, betaal je géén of minder verzend-/servicekosten. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling te laten afleveren bij O&O in Vriezenveen, waarmee je helemaal geen verzendkosten betaald en alleen € 3,50 servicekosten bij bestellingen tot € 25,- (bij een groter bestelbedrag: geen servicekosten).

· Van elke bestelling ontvangt HV Stevo 4 à 6% provisie/bonus v/d leverancier die wij weer zullen inzetten om kleding voor onze vereniging aan te schaffen.

· Je betaalt direct via iDeal en de kleding kan thuis of bij O&O (zonder verzendkosten) worden afgeleverd.

CONCLUSIE: De prijzen via deze webshop zijn in veel van de gevallen lager dan als je ze via andere winkels of webshops zou bestellen. Bovendien steun je hiermee onze vereniging! Dus hopelijk gaan we samen veel gebruik maken van de shop!

Als er vragen zijn, neem contact op met Rick Wientjes (rickwientjes@hotmail.com, 06 23 96 30 49) of O&O Sports te Vriezenveen (0546 566819).

Bestuur Handbalvereniging Stevo

Bron: Stevo Handbal

Het weer

zondag 15 september

17.9°

Ochtend 17.9°
Avond 14.3°
Nacht 12.2°
Min. 11.9°
Max. 17.9°

Zon op: 05:06 uur
Zon onder: 17:50 uur

Meer weer

Twitter

15-09
@bas_kuiphuis Bas Kuiphuis

Gisteravond tussen 21.00 uur en 24.00 uur te aan de Broenenstraat. Deel van de buit terug gevonden aan de Denekamperweg nabij de bushalte. Aangifte opgenomen en onderzoek ingesteld. Heeft u iets gezien? ☎️0900-8844. .

14-09
@EstherHindrikse Esther Hindriksen

En bijna is het zover. We gaan het doen, 24 uur wandelen! Samen met velen uit Beleven Meeleven Doorleven

14-09
@AnjoBosman Anjo Bosman

Aanwezig geweest bij de laatste expositie van “ Kijk op Kunst” bij de Oude Renger in de Boshoek in . 20 jaar mochten we genieten van prachtige kunst op unieke plekjes in en Gelselaar. Bestuur en vrijwilligers bedankt voor de organisatie.

14-09
@hengelonieuws Hengelo Nieuws

Vier jaar cel geëist tegen Geesternaar (27) Voor de rechtbank in is vrijdag vier jaar cel en een rijontzegging van zes jaar geëist tegen een 27-jarige man uit ...

09-09
@lidwieneik_boom LidwienNews GAB.ai/LidwienNews

Lisa uit staat haar mannetje tijdens eerste stagedag op de bouw - ⁩ ⁦

09-09
@MarcelTettero Marcel Tettero

Demo zeer geslaagd op Molenmarkt . Vogelwerkgroep begroet 6 nieuwe vrijwilligers die in voorjaar 2020 gaan redden Zie in HD

09-09
@MarcelTettero Marcel Tettero

Zeker zes nieuwe dronepiloten sluiten zich aan bij Vogelwerkgroep na succesvolle demonstratie Molenmarkt Steun ons via Zie video

05-09
@LohuisG Gerrit Lohuis

Mariakapel De Loo Esch te Een plek van troost, bezinning en hoop.

28-08
@LohuisG Gerrit Lohuis

Aan deze vogel is de sporthal in ontleend!

26-06
@hjhuisintveld Herman Huis in 't Veld

Een reactie ontvangen over twee straaljagers die boven gebotst zijn op 6 mei 1963. Als kind schrok ik in de schoolbank heel erg van de zware klap. Met dank aan de familie Hancamp die toen ontsnapte aan een grote tragedie. Gordijnen verschroeid door hitte.

24-05
@AVGeesteren AVG
26-02
@tomvandenberg Tom van den Berg

BREAKING. Nieuwbouw Aloysiusschool Overijssel komt op de huidige locatie van de basisschool aan de Kampboerlaan. Straks meer informatie online bij en morgen in de papieren krant.

06-02
@RikSilderhuis Rik Silderhuis

Vandaag online bij en morgen online bij ; Dorpsstraat 41 in !

03-02
@HermanPlattje Herman Plattje

Mooie vliegers en een mooi paard uit Westerhaar in een Ostfriesenkrimi (7,25 Miljoen kijkers) Helaas geen Twentse Ros, die was 2 maanden later te zien in

05-12
@RonaldLenferink Ronald Lenferink

Mooi artikel in het blad Activa van de NOAB. Lenferink Paus accountants en adviseurs

Gebruikerslogin