Tweede team van TVC’28 wint Midwinter Futsaltoernooi

26-12-2022 om 20:39 uur

Na twee jaar gedwongen ‘pauze’ door het coronavirus heeft het Midwinter Futsaltoernooi van SV Vasse weer doorgang gevonden.

Het traditionele kersttoernooi in de zaal van de sporthal te Tubbergen werd door enkele honderden voetballiefhebbers bijgewoond. “Klopt, 2019 was de laatste keer dat we dit konden organiseren. Jammer dat er de afgelopen jaren niks kon, maar dat gold natuurlijk wel voor meer dingen”, relativeert Martijn Oude Luttikhuis namens de organisatie.

Opnieuw deden tien teams mee, van elke lokale voetbalclubs eentje – met uitzondering van de winnaar van de laatste editie. Jarenlange favoriet voor de eindstrijd TVC 1 kwam – in een andere samenstelling dan voorheen – verrassend genoeg niet verder dan de groepsfase. TVC 2 rolde juist als groepswinnaar uit de bus.

In de halve finales stonden enerzijds De Tukkers (Albergen) en VV Manderveen, anderzijds TVC 2 en STEVO (Geesteren). De laatste semifinale eindigde in een gelijkspel, waarna penalty’s uitkomst boden. De finale was snel een uitgemaakte zaak. Al na 10 minuten stond de thuisploeg met 4-1 voor, waarna er werd uitgelopen naar uiteindelijk 8-4.

Scheidsrechters

Al vele jaren geven scheidsrechters Roy Biharie en Roy Channoo acte de présence op Tweede Kerstdag. Zij zorgen al meer twintig jaar ervoor dat het toernooi in goede banen wordt geleid en op een sportieve manier verloopt.

Het weer

zaterdag 3 juni

17.8°

Ochtend 8.9°
Avond 17.8°
Nacht 11.1°
Min. 8.7°
Max. 18.7°

Zon op: 03:15 uur
Zon onder: 19:46 uur

Meer weer

Gebruikerslogin