Roof Safety Systems (RSS) ook komende jaren Hoofdsponsor!

12-10-2024 om 00:00 uur

Fantastisch nieuws! Onze hoofdsponsor Roof Safety Systems (RSS) zal ook de komende 3 jaar hoofdsponsor zijn van onze vereniging. Ga naar "Lees verder" voor het volledige bericht en enkele foto's van het bekendmaken van het grote nieuws.

Eerder dit jaar namen we met Eddy Droste contact op om te horen of hij met Roof Safety Systems (RSS) open stond voor een contractverlenging als hoofdsponsor van onze vereniging. Daarop kregen we direct een volmondig “Ja”! Dit is prachtig nieuws!

Roof Safety Systems wil de komende drie jaar graag hoofdsponsor blijven van Handbalvereniging Stevo, waardoor RSS in elk geval tot en met medio 2027 op het shirt van Stevo Dames 1 zal pronken.

Om deze verlenging extra feestelijk te maken, heeft Stevo Dames 1 nieuwe (trainings)jasjes gekregen, zodat zij er nu ook vóór en na de wedstrijd nog meer tiptop bijlopen!

De nieuwe sponsoring werd publiekelijk gemaakt tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen van Stevo Dames 1 tegen HV Actief uit Klazienaveen Dames 1 op zaterdagavond 5 oktober. Met een luid applaus van de aanwezigen wordt RSS bedankt voor het voortzetten van het hoofdsponsorschap. En in het bijzijn van Eddy wonnen we een erg spannende wedstrijd met 19-18 door in de laatste 20 seconden de winnende treffer tegen de touwen te gooien!

Bron: Stevo Handbal

Het weer

Wednesday 16 October

13.5°

Ochtend 9.6°
Avond 15.8°
Nacht 15.0°
Min. 9.1°
Max. 19.3°

Zon op: 06:00 uur
Zon onder: 16:36 uur

Meer weer

Gebruikerslogin