Start bouwrijp maken van Plan Hutten te Geesteren

10-09-2015 om 12:25 uur

Komende maandag beginnen de uitvoeringswerkzaamheden voor het bouwrijp maken van de nieuwbouwlocatie Hutten te Geesteren.

De werkzaamheden die nodig zijn, inclusief de aanleg van de nutsvoorzieningen en de aanleg van de verbindingsweg, duren waarschijnlijk tot eind januari 2016. Wel is het tijdsplan afhankelijk van de weersomstandigheden, want bijvoorbeeld een strenge winter kan roet in het eten gooien.

Werkzaamheden

De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd om de locatie bouwrijp te krijgen:

  • Het gedeelte van de Vermolenweg tussen de Heetkampweg en de Peuverstraat wordt opgeheven en de watergang Bragenveldbeek wordt over dit gedeelte verlegd.
  • De Heetkampweg vanaf de Vermolenweg wordt opgebroken en nieuw aangelegd als onderdeel van de nieuwe verbindingsweg richting Langeveenseweg.
  • Als onderdeel van het bouwrijpmaken wordt voorzien in de aanleg van cunetten, een rioolgemaal, de riolering en wadi”s en de aanleg van de bouwstraten.

Hoe is de bereikbaarheid geregeld?

Voor de uitvoering is het noodzakelijk om de Heetkampweg en de Vermolenweg af te sluiten. Voor het doorgaande verkeer en de bereikbaarheid van de Peuverhoek en het sportcomplex wordt een omleidingsroute ingesteld. De omleidingsroute wordt met bebording aangegeven.

Vervolg

In combinatie met de aansluiting van de verbindingsweg op de Langeveenseweg wordt het riool vervangen in de Langeveenseweg. Het betreft het gedeelte Langeveenseweg tussen de parkeerplaats van Ten Cate en de Vermolenweg. Deze werkzaamheden starten volgens planning in januari 2016.Omleidingsplan voor Geesteren

Het bericht Start bouwrijp maken van Plan Hutten te Geesteren verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

zaterdag 3 juni

17.8°

Ochtend 9.6°
Avond 17.8°
Nacht 11.1°
Min. 9.4°
Max. 18.7°

Zon op: 03:15 uur
Zon onder: 19:46 uur

Meer weer

Gebruikerslogin