Erve Kampboer genomineerd voor Rabo Projectenfonds

10-11-2015 om 22:19 uur

Het beheer van het dorpshuis in Geesteren is in handen van Stichting Erve Kampboer. Deze heeft een bijdrage gevraagd voor het vervangen van de inmiddels al 40 jaar oude vloer, het aanbrengen van isolatie en de aankoop van een geluidsinstallatie.

“Wij vinden het belangrijk dat het dorpshuis een centrale rol heeft in ons dorp en met behulp van vele vrijwilligers zijn we bezig om het dorpshuis weer op de kaart te zetten”, aldus Martin Grob namens het bestuur van de stichting.

‘Meeste stemmen gelden’

Niet alleen het dorpshuis in Geesteren doet mee, ook andere projecten krijgen eventueel steun via het projectenfonds van Rabobank Noord en West Twente. Hiervoor moet er echter wel gestemd worden. Leden die stemmen via de coöperatieve bank krijgen zodoende inspraak op de verdeling van een deel van de winst. Zo vloeit een deel van de winst terug naar de lokale doelen die deze leden belangrijk vinden. Grob: “Met uw stem heeft u invloed op de financiële bijdrage van ons project. Het project met de meeste stemmen, krijgt het hoogste bedrag. U kunt hier uw stem uitbrengen op Erve Kampboer. Log daarvoor eerst in met uw Rabo Scanner of Random Reader. Als u Erve Kampboer ook een warm hart toedraagt, stem dan op ons project. Alvast onze dank hiervoor!”

Het bericht Erve Kampboer genomineerd voor Rabo Projectenfonds verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

vrijdag 26 april

11.4°

Ochtend 4.9°
Avond 11.7°
Nacht 6.7°
Min. 4.7°
Max. 12.2°

Zon op: 04:11 uur
Zon onder: 18:50 uur

Meer weer

Gebruikerslogin