Sinterklaas in Geesteren onthaald per hakselaar

17-11-2015 om 11:48 uur

Het zal bijna geen inwoner van Geesteren ontgaan zijn dat afgelopen zondag Sint Nicolaas is aangekomen. Niet op de traditionele manier per paard of in een statige koets, maar voortgereden in een landbouwmachine.

Rond 15.00 kwam de goedheiligman vanaf bakkerij De Kraai het centrum binnengereden op een grote hakselaar. Sinterklaas werd opgewacht door vele kinderen die zich in het centrum van Geesteren hadden verzameld. Samen met zijn Pieten kon Sint genieten van alle blije kinderen en zwaaide iedereen dan ook vrolijk toe. Onder muzikale klanken van muziekvereniging St. Cecillia ging de bonte stoet richting het Noaberplein bij Erve Kampboer. Hier stonden Sleutelprins Martin en zijn Adjudant Bas van carnavalsvereniging De Papsleef’n klaar om het bijzondere gezelschap te ontvangen.

Sinterklaas hield een toespraak voor alle kinderen die met hun ouders aanwezig waren. Ondanks dat de weergoden het lieten afweten deze middag, werden de prijswinnaars van de kleurwedstrijd in het zonnetje gezet. Zij kregen een cadeau aangeboden en mochten samen met de Sint een liedje zingen. Wie zoet is krijgt lekkers… en na afloop van het evenement kregen alle kinderen een snoepzakje aangeboden.

Het bericht Sinterklaas in Geesteren onthaald per hakselaar verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

vrijdag 26 april

10.2°

Ochtend 4.9°
Avond 11.6°
Nacht 9.1°
Min. 4.7°
Max. 12.0°

Zon op: 04:11 uur
Zon onder: 18:50 uur

Meer weer

Gebruikerslogin