Projecten verguld met donatie Rabobank

12-01-2016 om 14:55 uur

Gisteravond ontvingen 22 verenigingen en stichtingen uit de gemeente Tubbergen een cheque uit het Projectenfonds van Rabobank Noord en West Twente, voor een totaalbedrag van €74.000. De cheques werden uitgereikt in dorpshuis De Huve in Tubbergen.

Jaarlijks stort Rabobank Noord en West Twente een deel van haar winst in het Projectenfonds. Vanuit dit fonds worden lokale projecten ondersteund gelinkt aan de thema’s duurzaamheid, economische vitaliteit of leefbaarheid. Bijna 1.000 stemmen werden de afgelopen weken uitgebracht door leden van de bank op de projecten die waren ingediend bij het Rabo Projectenfonds. In totaal wordt er maar liefst €180.500 uitgekeerd aan 63 lokale projecten.

In de gemeente Tubbergen werden de volgende verenigingen/stichtingen met een cheque verblijd: Dorpsraad Fleringen, St. Molen De Vier Winden, Basisschool St. Aloysius, Erve Kampboer, Dorpshuis Tubbergen, Ouderraad Mariaschool, Dorpsraad Reutum, Stichting Groen Gras Reutum, Sportclub Manderveen, St. Alphonsusschool, Dorpsraad Langeveen, Heemkunde Geesteren, EHBO gemeente Tubbergen, St. Pareldagen Vasse, Dorpshuis De Haambrink, Basisschool De Marke, CV Mander, Tennisvereniging Albergen, CV De Klippels, Senioren Harbrinkhoek/Mariaparochie, Concordia Albergen en De Molenruiters.

Het bericht Projecten verguld met donatie Rabobank verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

zondag 23 juni

22.6°

Ochtend 13.4°
Avond 21.1°
Nacht 14.8°
Min. 11.8°
Max. 22.9°

Zon op: 03:11 uur
Zon onder: 19:59 uur

Meer weer

Gebruikerslogin