BGT trekt volle zaal met oud-advocaat Bram Moszkowicz

13-01-2016 om 11:53 uur

Bram Moszkowicz was gisteravond in Geesteren. Op uitnodiging van ondernemersclub BGT (Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen) sprak de oud-advocaat over zijn leven sinds zijn schrapping uit de Orde van Advocaten en zijn politieke ambities.

Het bleek, getuige de meer dan 100 aanwezige ondernemers die op de nieuwjaarsreceptie afkwamen, een schot in de roos van de BGT. Moszkowicz liet zich verleiden tot het doen van een aantal opmerkelijke uitspraken. Zo hoopt hij op 4 á 5 zetels in de Tweede Kamer, wil hij asielzoekers z.s.m. van een baan voorzien en wil hij niet – zoals Geert Wilders – ‘rücksichtslos’ alle moskeeën sluiten.

Moszkowicz werd niet alleen door journalist Eddy van der Ley aan de tand gevoeld, ook vanuit de zaal kreeg hij soms zeer kritische vragen om de oren. Zo wilde iemand weten waarom Moszkowicz het voorstel om in een soort ‘Bram zoekt een Baan’ op televisie te schitteren, resoluut afwees, terwijl hij – toen hij nog wel advocaat was – in ‘roddelprogramma’ RTL Boulevard verscheen. Een ander vroeg zich af hoe de nieuwbakken politicus in het verleden omging met het aannemen van grote bedragen contant geld. Moszkowicz pareerde deze en andere vragen overigens vakkundig en met de hem typerende flair en humor.

Het bericht BGT trekt volle zaal met oud-advocaat Bram Moszkowicz verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

zondag 23 juni

22.7°

Ochtend 13.4°
Avond 21.8°
Nacht 14.8°
Min. 11.8°
Max. 23.6°

Zon op: 03:11 uur
Zon onder: 19:59 uur

Meer weer

Gebruikerslogin