Feestelijke opening van nieuw bedrijfspand Connectworks

29-01-2016 om 20:59 uur

Hoewel al even in bedrijf, werd vandaag de officiële opening verricht van het nieuwe pand van Connectworks. Deze ooit in Geesteren en later in Tubbergen gevestigde IT-onderneming heeft sinds kort in Almelo een splinternieuw onderkomen gekregen.

Familie, vrienden en zakenrelaties stonden vanmiddag en aan het begin van de avond in de rij om eigenaren Mark Maathuis en Wouter van Weeren te feliciteren met deze volgende stap voor hun organisatie. Samen met hun medewerkers genoten ze van alle aandacht en ontvingen ze vele cadeaus.

Connectworks

Maathuis en Van Weeren begonnen 11 jaar geleden in een garagebox. Toen verkocht het duo nog voornamelijk hardware. De evolutie in de IT maakte van Connectworks een dienstverlener op het gebied van systeem- en netwerkbeheer met een loyaal klantenbestand. Samen met de 50% dochteronderneming Ruvano, voor de andere helft eigendom van Han Koenderink, zijn ze nu te vinden op het Bedrijvenpark Twente in Almelo.

Connectworks voert het grootste deel van het werk op afstand uit. “Een bedrijf met tot zo’n 70 personeelsleden hoeft nu echt geen vaste systeembeheerder meer in loondienst te hebben. Als alles qua IT een beetje goed is ingericht, heeft zo’n persoon lang niet meer voor 40 uur werk”, vertelt Maathuis. “Eerder besloten bedrijven uit financieel oogpunt het systeembeheer uit te besteden. Nu is dat vanuit ‘het nieuwe denken’, gewoon omdat het echt stukken efficiënter is”, zo vult Van Weeren aan.

Het bericht Feestelijke opening van nieuw bedrijfspand Connectworks verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

vrijdag 26 april

10.2°

Ochtend 4.9°
Avond 11.0°
Nacht 9.5°
Min. 4.7°
Max. 12.3°

Zon op: 04:11 uur
Zon onder: 18:50 uur

Meer weer

Gebruikerslogin