Lente in Twente van start bij Tuincentrum Heerdink

13-03-2016 om 14:17 uur

Nee, een grote gele bus in de achteruitkijkspiegel van je auto is niet altijd een ambulance. Het kan ook best een ‘tuinteam’ van Tuincentrum Heerdink zijn, weer op weg naar een volgende klus.

Coen Droste, presentator van de shows tijdens het Flowers & Fashion Event, maakte zo een toepasselijk grapje over de regelmatig in het straatbeeld verschijnende – en nogal opvallende – bussen van de hovenierspoot van Heerdink. In de toekomst zullen deze vast nog vaker ergens ‘opduiken’, gezien de uitbreidingsplannen die er zijn bij het tuinonderhoud.

Vandaag stond het tuincentrum in Geesteren in het teken van mode en streekproducten. Om 12.00 uur gingen de eerste modellen over de rode loper. Gehuld in outfits die toepasselijk zijn gedurende het voorjaar en in de zomer, beschikbaar gesteld door bijvoorbeeld Koters, liepen zij langs de nieuwsgierige blikken van het publiek. Vanmiddag om 15.30 uur is nog de laatste show.

Bezoekers kregen bij Heerdink niet alleen de laatste trends op het gebied van woon- en tuinaccessoires te zien, maar juist ook van hippe kleren en opvallende prints op schoenen. “Mode en natuur, het lijkt in eerste instantie een wat ongemakkelijke combinatie. Toch is de natuur, biologie en zelfs natuurtechniek voor enkele van de beste modeontwerpers een belangrijke inspiratiebron”, weet Droste. “Ontwerpers die zoeken naar een product met persoonlijkheid, onderscheidend in structuur, vorm en kleur. En laat de natuur juist dát allemaal in ‘huis’ hebben.”

Het bericht Lente in Twente van start bij Tuincentrum Heerdink verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

zaterdag 23 september

15.6°

Ochtend 10.9°
Avond 14.0°
Nacht 11.0°
Min. 10.2°
Max. 16.8°

Zon op: 05:19 uur
Zon onder: 17:31 uur

Meer weer

Gebruikerslogin