Nabestaanden woest na ruimen herdenkingsplekje Daniëlle Maathuis

16-03-2016 om 08:52 uur

Het dodelijk ongeval tijdens de jaarwisseling, waarbij de uit Geesteren afkomstige Daniëlle Maathuis om het leven kwam, dreunt vanzelfsprekend nog lang na bij nabestaanden en vrienden.

Nu blijkt haar herdenkingsplekje, door familie en vrienden provisorisch aangebracht op de ongevalslocatie aan de Noordegraafsingel te Harbrinkhoek, geruimd. De vader van Daniëlle is er in elk geval woest over, net als vele anderen. Dat blijkt wel uit reacties op zijn bericht. “Hoe is het mogelijk dat iemand dit doet. Heel verdrietig word ik ervan en we hebben al zoveel verdriet”, aldus Jan Maathuis.

De auto die bij het ongeval betrokken was, met daarin de 18-jarige Daniëlle, kwam door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Daarvan is nu ook de overgebleven stronk vermorzeld. Juist dát diende als basis van het herdenkingsplekje, samen met o.m. bloemen in de vorm van een hart. Beide zijn, vermoedelijk na werkzaamheden door (of in opdracht van) gemeente of provincie. Het laatste ligt eerder voor de hand, aangezien het een provinciale weg (N746) betreft.

Het bericht Nabestaanden woest na ruimen herdenkingsplekje Daniëlle Maathuis verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

zaterdag 23 september

15.6°

Ochtend 10.8°
Avond 14.0°
Nacht 11.0°
Min. 10.2°
Max. 16.8°

Zon op: 05:19 uur
Zon onder: 17:31 uur

Meer weer

Gebruikerslogin