Stichting Leergeld Tubbergen neemt afscheid van coördinator Sandra Voshaar

12-06-2020 om 23:21 uur

Stichting Leergeld Tubbergen neemt afscheid van coördinator Sandra Voshaar

Het is vrijdagavond als zich rond het woonhuis van Sandra Voshaar een aantal dames en een enkele heer verzamelen. Sandra verwacht Loes Ritzen, als voorzitter van de stichting waarvoor Sandra ruim 2,5 jaar betrokken was als vrijwilliger, om even iets af te geven. Wat Sandra niet weet, is dat dit bezoek een grote blijk van waardering is van haar mede-vrijwilligers, voor haar tomeloze inzet als coördinator voor Stichting Leergeld Tubbergen.

Enthousiaste, stipte en toegankelijke vrijwilliger van het eerste uur

Sandra is vanaf de oprichting eind 2017 als coördinator bij Leergeld Tubbergen betrokken geweest. In de afgelopen 2,5 jaar coördineerde zij met verve de aanmeldingen en aanvragen die gedaan werden door gezinnen die graag een financiële bijdrage wilden ontvangen om hun kind te laten meedoen. De communicatie naar ouders pakte Sandra zorgvuldig op. Tevens verzorgde zij de match tussen de intermediairs en de gezinnen die een financiële bijdrage vroegen om hun kind te kunnen laten meedoen. Na het huisbezoek van de intermediairs, waarin de hulpvraag duidelijk werd, beoordeelde Sandra de aanvraag voor de bijdrage voor sport, cultuuractiviteiten of schoolse zaken en had zij nauwgezet contact met de penningmeester. En, alsof het niets was, werd van dit alles ook de administratie keurig en nauwgezet verwerkt.

Een coördinator met een hart van goud!

Onder bezielende en enthousiaste leiding van Sandra is de groep van intermediairs uitgegroeid naar 8 personen. Samen met de intermediairs en het bestuur heeft Sandra zich ingezet voor bijna 100 kinderen in de gemeente Tubbergen. U leest het al, met het stoppen van Sandra als coördinator neemt Stichting Leergeld Tubbergen afscheid van een bevlogen vrijwilliger met een hart van goud voor de gezinnen waarvoor zij zich al die tijd heeft ingezet.

Stichting Leergeld Tubbergen gaat Sandra missen

Met een applaus, bloemen en een boek vol persoonlijke herinneringen aan de samenwerking, namen de mede-vrijwilligers op deze vrijdagavond in juni afscheid van een verraste Sandra. Haar keuze om meer tijd te hebben voor werk en gezin wordt gerespecteerd, maar Sandra gaat gemist worden als vrijwilliger van de Leergeld Tubbergen. Voorzitter Loes Ritzen bedankte Sandra en wenste haar, namens een ieder, veel geluk en gezondheid voor de toekomst toe.

Stichting Leergeld Tubbergen is er ook voor u!

Uiteraard wordt het hulpaanbod voor hulp aan gezinnen die het financieel zwaar hebben onverminderd voortgezet. Een nieuwe coördinator is inmiddels gevonden en de Stichting zal haar binnenkort aan u voorstellen.

Stichting Leergeld Tubbergen wil álle kinderen van 4 tot en met 17 jaar in de Gemeente Tubbergen, graag laten meedoen en daarom kun je ook voor jouw kind een aanvraag doen. Dit hoeft niet persoonlijk maar kan online, via www.leergeld.nl/tubbergen of per mail via info@leergeldtubbergen.nl Na de aanvraag neemt een vrijwilliger van St. Leergeld Tubbergen contact op en zal een afspraak worden gemaakt. Tot voor kort werd een huisbezoek gepland, waarin de aanvraag werd besproken, met de huidige maatregelen zal deze afspraak online zijn. Een intermediair zal in een online gesprek de hulpbehoefte inventariseren en de aanvraag verder in behandeling nemen.

Indien de aanvraag goedgekeurd wordt, betaalt St. Leergeld Tubbergen rechtstreeks de kosten aan de club / vereniging of de betreffende school. Doe een aanvraag, want: 

Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen! 

Wilt u ons helpen om meer bekendheid voor onze activiteiten te genereren door onze pagina’s op Social Media te liken en te delen? U vindt ons op Facebook onder https://www.facebook.com/LeergeldTubbergen/ en op Instagram onder https://www.instagram.com/stichtingleergeldgemtubbergen/

Het weer

maandag 20 mei

20.0°

Ochtend 12.6°
Avond 20.0°
Nacht 15.0°
Min. 11.4°
Max. 20.7°

Zon op: 03:29 uur
Zon onder: 19:29 uur

Meer weer

Gebruikerslogin